Energiaitalt meg abszolút nem iszok, csak kávét, de azt se minden nap.
 Energiaitalt meg abszolút nem iszok, csak kávét, de azt se minden nap. Na de ez csak személyes vélemény.
 Na de ez csak személyes vélemény.Nem csak személyes vélemény, mert én is osztom.Luszie írta:energiaitalt én sem iszom, csak szomjasabb leszek tőle, és semmivel sem leszek energikusabb. Nem is értem miért ez a neve. Kb olyan valóságalapja van, mint a Való világnak c. műsornak ezt a címet adni. Mert sok minden van benne, de semmi olyan ami a "való világ"-ban történne velünk.Na de ez csak személyes vélemény.
 A mai tv műsorok túlzottan elrugaszkodottak. Be kell valljam, én már egyáltalán nem nézek TV-t a sok "cölöb" meg számomra ismeretlen közéleti személy miatt...
 A mai tv műsorok túlzottan elrugaszkodottak. Be kell valljam, én már egyáltalán nem nézek TV-t a sok "cölöb" meg számomra ismeretlen közéleti személy miatt...  XD
 XD ) Animax, meg ilyenek.. Igazából nem is tudok sok csatornát mondani, mert évente 3-4x nézek ilyen adókat, mikor barátomnál vagyok látogatóba.
  ) Animax, meg ilyenek.. Igazából nem is tudok sok csatornát mondani, mert évente 3-4x nézek ilyen adókat, mikor barátomnál vagyok látogatóba.Ha véletlen elé tévedek, akkor is discovery vagy spectrum. Sajnálatos módon a kereskedelmi csatornák szennyében elsikkadnak a jó filmek vagy műsorok. És az sem tesz jót, hogy 10perc/negyed óránként termékmegjelenítés és reklám következik...Luszie írta:Én sem. Nem csak emiatt. Amúgy néznék TV-t.. Van pár jó csatorna, amin vannak jó műsorok, de ilyen 30 csatornából, kb 15 nézhetetlen. Élén az RTL klub-al és társaival. Viszont a National Geography, Paprika TV (szeretem nézni) Animax, meg ilyenek.. Igazából nem is tudok sok csatornát mondani, mert évente 3-4x nézek ilyen adókat, mikor barátomnál vagyok látogatóba.

többszáz  vagy több ezer film van fent reklám nélkül
 többszáz  vagy több ezer film van fent reklám nélkül 
Ott a pont! Reklám nélkül! Mert ma már abból maradnak fenn a csatornák. Hiába nem nézi a kutya sem...TheMARTINFCC írta:én meg nem nézek tv-t , ott az ncoretöbbszáz vagy több ezer film van fent reklám nélkül

Akkor nem lesz tele a gép mindenféle sorozattal/filmmel, és vírusból is kevesebb lesz (remélhetőleg). Bár igaz hogy régen ez volt a mániám, hogy ami tetszett azt letöltöttem és kiírtam DVD-re
 Akkor nem lesz tele a gép mindenféle sorozattal/filmmel, és vírusból is kevesebb lesz (remélhetőleg). Bár igaz hogy régen ez volt a mániám, hogy ami tetszett azt letöltöttem és kiírtam DVD-re  Ma már csak max filmeknél csinálnám ezt, de nincs DVD-m úgyhogy teljesen tárgytalan az egész...
 Ma már csak max filmeknél csinálnám ezt, de nincs DVD-m úgyhogy teljesen tárgytalan az egész...