Nem csak személyes vélemény, mert én is osztom. A mai tv műsorok túlzottan elrugaszkodottak. Be kell valljam, én már egyáltalán nem nézek TV-t a sok "cölöb" meg számomra ismeretlen közéleti személy miatt... XDLuszie írta:energiaitalt én sem iszom, csak szomjasabb leszek tőle, és semmivel sem leszek energikusabb. Nem is értem miért ez a neve. Kb olyan valóságalapja van, mint a Való világnak c. műsornak ezt a címet adni. Mert sok minden van benne, de semmi olyan ami a "való világ"-ban történne velünk. Na de ez csak személyes vélemény.
Ha véletlen elé tévedek, akkor is discovery vagy spectrum. Sajnálatos módon a kereskedelmi csatornák szennyében elsikkadnak a jó filmek vagy műsorok. És az sem tesz jót, hogy 10perc/negyed óránként termékmegjelenítés és reklám következik...Luszie írta:Én sem. Nem csak emiatt. Amúgy néznék TV-t.. Van pár jó csatorna, amin vannak jó műsorok, de ilyen 30 csatornából, kb 15 nézhetetlen. Élén az RTL klub-al és társaival. Viszont a National Geography, Paprika TV (szeretem nézni ) Animax, meg ilyenek.. Igazából nem is tudok sok csatornát mondani, mert évente 3-4x nézek ilyen adókat, mikor barátomnál vagyok látogatóba.
Ott a pont! Reklám nélkül! Mert ma már abból maradnak fenn a csatornák. Hiába nem nézi a kutya sem...TheMARTINFCC írta:én meg nem nézek tv-t , ott az ncore többszáz vagy több ezer film van fent reklám nélkül