MrVercetti: Na arra aludnunk kell még egy párat!

Igen, én pont arra gondoltam, hogy a játék címéhez hű karakter.Luszie írta:Bár a sorozat neve tényleg az, hogy "Nagy autó lopás" de mégis hiába Fraklinnek ez a "szakmája", mégsem tudok "legGTA"-sabb karakternél tekinteni rá. Valahogy ha GTA-ra gondolok, akkor a káosz, a nagy tűzharcok,vérszomj, a korrupció, és ehhez hasonló fogalmak ugranak be,...
Akkor most felteszek egy kérdést. Tommy Vercetti és Toni Cipriani is egy olasz maffiatag, hús-vér gyilkosok, akiknek folyamatosan kiépül a maga kis birodalma. Vajon úgy emlegetikk Toni-t, hogy "csak egy újabb Tommy"?dani.szentgali írta:...Hisz lehet,hogy Frank menekülni akar a gettóból,de ő is ott él,akárcsak CJ,és a haverjai valószínűleg őt is olyan "néger gengszteres" dolgokra ösztönzik,mint amiket CJ is csinált a bandájával.Frank látszólag tényleg menekülni akar,de itt a kérdés:vajon sikerül-e majd neki?Mert ha nem,akkor bizony jobban fog hasonlítani CJ-re,mint azt gondolnád...
Láttam már jeget lángolni... Szóval az sem elképzelhetetlen, hogy Trevor is szeretethiányában tombol... XD Vagy talán nem is csak szeretethiánya van... XDNoxiusEnterprise írta:Bodom: Trevor és Florian? Ég és föld, tűz és jég, meleg és hideg (ez a legjobb hasonlat)
Lehet, hogy Trevorban csak egy szeretetre éhező törékeny lélek lakozik, aki úgy mutatja ki a hiányát, hogy tombol?