Hozzászólás
Szerző: Luszie » 2013. 02. 03. 18:11
Megcáfollak! látszik Xbox-os vagy, és nem láttad meg az Uncharted-t. Ott szoktam nézni a bejátszásokat. Nos.. Azt kell mondjam, az jobb, mint a GTA-s. Nem humorban, hanem egyszerűen szebb, és néhol "életszerűbb" is. A R* mentségére legyen szólva, a Naughty Dog csak PS3-ra gyárt játékokat, szóval nekik több idejük kidolgozni. (ha csak ezt nézzük) Egyébként egy bejátszást én sosem a grafika miatt nézek meg, hanem hogy megismerjem a sztorit. Csak a GTA esetében annyira bennem van az hogy "jólvan nem érdekel, csak csináljuk már a küldetést *-* " hogy mindig eltekerem őket, akármennyire is érdekel a story. Persze a végénél már nem szoktam eltekerni a bejátszásokat, de így meg nem minden világos, hogy mi miért van. Pl tegyük fel, van egy olyan küldetés a IV-ben hogy "öld meg Florian-t" akkor ha mindent eltekerek, sosem tudom meg, miért kell ezt tennem, szóval ez így kár, ezért is akarom már visszanézni, hogy mindegyik résznél összeálljon, hogy most ki milyen szerepet vállal a történetben. Nagyjából azért tisztában vagyok ezzel, de hogy most melyik bejátszásnál milyen jelenetek zajlhattak le, arról fogalmam sincs.