Egyszer el fognak jutni arra a szintre, mikor lesz "tökéletes" konzol, de a mai világban, ahogy fejlődik minden, úgy fejlődik az emberekben a "tökéletes"-nek a fogalma is. Tehát lehet hogy 2085-ben van egy tökéletes konzol, aztán rá 50 évre, már nem lesz az. El tudom képzelni, hogy mikor mi már nem élünk, addigra olyanok lesznek a konzolok-már ha azok lesznek még, és nem lesznek helyettesítve valami "korszerűbb" dologgal,- amiket mi álmainkban se mernénk elképzelni. Pl hogy lenne valami kütyü, ami konkrétan "beleteleportálná" a tested a játékba, és te lennél ott 100%-osan csak mondjuk nem halnál meg. Vagy nem tudom én, szóval érted..
Szerintem azért hogyha eljutunk arra a szintre, hogy nagyon szép, élethű lesz a játékok szintje -most is van már nem egy olyan játék- az szerintem még jobban arra fogja sarkallni az embereket, hogy játszanak. Hiszen sokan azért játszunk ilyen meg olyan játékokkal, mert szeretnénk olyan világban lenni, ami tök jó, hogy nem létezik
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
vagy torz, vagy örülünk hogy nem ide születtünk, de játszani szeretnénk benne. (pl mondjuk egy SA-beli Los Santos-ba nem lennék semmi pénzért, tuti lelőnének egyből, vagy nem tudom én, egy apokalipszis előtti világban.) vagy szeretnénk olyan dolgokat csinálni, amiket a való életben nem lenne szabad. Amíg ezek a vágyak megvannak, addig 100%, hogy lesz közösség is, akiknek a játékokat, és a konzolokat kiadják majd. Ki ne akarna úgy zombikat ölni, hogy nem csukják le?
Ráadásul olyan felbontással, amitől már szinte elkapja a hányinger? Szerintem mindenki...