Egyszer el fognak jutni arra a szintre, mikor lesz "tökéletes" konzol, de a mai világban, ahogy fejlődik minden, úgy fejlődik az emberekben a "tökéletes"-nek a fogalma is. Tehát lehet hogy 2085-ben van egy tökéletes konzol, aztán rá 50 évre, már nem lesz az. El tudom képzelni, hogy mikor mi már nem élünk, addigra olyanok lesznek a konzolok-már ha azok lesznek még, és nem lesznek helyettesítve valami "korszerűbb" dologgal,- amiket mi álmainkban se mernénk elképzelni. Pl hogy lenne valami kütyü, ami konkrétan "beleteleportálná" a tested a játékba, és te lennél ott 100%-osan csak mondjuk nem halnál meg. Vagy nem tudom én, szóval érted..
Szerintem azért hogyha eljutunk arra a szintre, hogy nagyon szép, élethű lesz a játékok szintje -most is van már nem egy olyan játék- az szerintem még jobban arra fogja sarkallni az embereket, hogy játszanak. Hiszen sokan azért játszunk ilyen meg olyan játékokkal, mert szeretnénk olyan világban lenni, ami tök jó, hogy nem létezik
vagy torz, vagy örülünk hogy nem ide születtünk, de játszani szeretnénk benne. (pl mondjuk egy SA-beli Los Santos-ba nem lennék semmi pénzért, tuti lelőnének egyből, vagy nem tudom én, egy apokalipszis előtti világban.) vagy szeretnénk olyan dolgokat csinálni, amiket a való életben nem lenne szabad. Amíg ezek a vágyak megvannak, addig 100%, hogy lesz közösség is, akiknek a játékokat, és a konzolokat kiadják majd. Ki ne akarna úgy zombikat ölni, hogy nem csukják le?
Ráadásul olyan felbontással, amitől már szinte elkapja a hányinger? Szerintem mindenki...