Luszie: Ha jobban megnézed a mondatomat, ott van a végén, hogy "XD". Tehát az utolsó gondolatom csak vicc volt!
Persze minél élethűbb, annál veszélyesebb is lehet, tényleg csak viccnek írtam, nem komoly dolognak.
Rockstar69: Végül is igazad van! Annyiból engem is érdekelnek a nextgen konzolok, hogy lemenjen az ára a mostani generációs konzolok kiegészítőinek, játékainak, és betudjam őket szerezni!
De azért a PS2ből kiindulva nem fognak pikk-pakk elterjedni a nextgen konzolok sem, ebből pedig az következik, hogy azért még a mostani generációra is lesz kereset, így azért még lesz egy csinos ára a mostani konzolos játékoknak, kiegészítőknek, gépeknek is, hiába lesz már PS4 meg X720, azoknak is el kell terjedniük. És az megint eléggé aggodalomra ad okot az árak csökkenése szempontjából, hogy a PS2 kerek 8 évig kibírta az X360 és a PS3 mellett, mielőtt ténylegesen tetro lett, és nem volt drága. Szóval az új konzolok bejövetele nem azt jelenti, hogy a mostaniakat pikk-pakk elfelejtik, és mindent több ezerrel olcsóbban adnak rájuk, ez az árcsökkenés hosszú folyamat lesz.
Mr.Vercetti: Sok pletyka van, én eddig azt hallottam, hogy nem lesz lefele kompatibilitás, sőt, még a másolt játékokat sem fogják lejátszani a nextgenek, de még azt a játékot sem, amit egy ugyanolyan nextgenesnek adtál kölcsön. De ez csak pletyka, mint a többi, én sem hiszem, hogy ennyit szigorítanának, de majd meglátjuk.