Az új generációs konzolok

A Grand theft Auto sorozatot nem érintő viták helye.
Luszie
Valedictorian

Re: Az új generációs konzolok

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 02. 18. 20:00

tuti... :) ma már telót is lehet kapni, amiben borzasztó nagy tárhely van. Asszem terra még nincs, de azért telefonhoz kpest mondjuk 150 giga, már elég sok. Mondhatni kihasználhatatlan. Egy konzolnál, gépnél meg már szinte alap dolog a terra.. Ezeknél a konzoloknál már szerintem az lesz.

Mr.Vercetti
Fürgeujj

Hozzászólás Szerző: Mr.Vercetti » 2013. 02. 18. 20:07

dani.szentgali: sőt valószínűleg meg is maradok a PC-nél, de nem zárkózok el a lehetőségtől, hogy megvegyem valamelyik next.gen konzolt. A döntésem főként a következőkön fog alapulni:

-Tudja-e futtatni a régi 360-as / ps3-as játékokat. Hallottam olyat hogy igen, olyat is hogy nem (vagy igen, de csak felhőből). Ha az egyik képes, a másik nem, az egy hatalmas pluszpont az egyik oldalra

-Tiltják-e a használt játékok adás-vételét (mi van ha elromlik a gép? az összes játék mehet a kukába?)

Szóval ha a két platform közül az egyik lehetővé teszi a régebbi játékok futtatását és nem tiltja a csereberét, akkor várhatóan beszerzem... Ha nem, akkor meg elgondolkodom a mostani generáción, gondolom a váltás után még valamivel lejjebb is megy az ára. Túl sok a jó kis exklúzív cím, persze csak a GTA V-ért nem érdemes konzolt venni (főleg hogy az valószínűleg csak ideiglenesen lesz exklúzív) , de szép kis listám van a kipróbálandó, de sajnos exklúzív játékokról.
(meg úgysincs blu-ray lejátszónk :D)
Luszie írta:Pl hogy lenne valami kütyü, ami konkrétan "beleteleportálná" a tested a játékba, és te lennél ott 100%-osan csak mondjuk nem halnál meg. Vagy nem tudom én, szóval érted..
Egy ilyennel lenne igazán "élvezetes" a Slender játékkal játszani :D

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 02. 19. 16:56

Luszie: Ha jobban megnézed a mondatomat, ott van a végén, hogy "XD". Tehát az utolsó gondolatom csak vicc volt! :) Persze minél élethűbb, annál veszélyesebb is lehet, tényleg csak viccnek írtam, nem komoly dolognak. ;)
Rockstar69: Végül is igazad van! Annyiból engem is érdekelnek a nextgen konzolok, hogy lemenjen az ára a mostani generációs konzolok kiegészítőinek, játékainak, és betudjam őket szerezni! :) De azért a PS2ből kiindulva nem fognak pikk-pakk elterjedni a nextgen konzolok sem, ebből pedig az következik, hogy azért még a mostani generációra is lesz kereset, így azért még lesz egy csinos ára a mostani konzolos játékoknak, kiegészítőknek, gépeknek is, hiába lesz már PS4 meg X720, azoknak is el kell terjedniük. És az megint eléggé aggodalomra ad okot az árak csökkenése szempontjából, hogy a PS2 kerek 8 évig kibírta az X360 és a PS3 mellett, mielőtt ténylegesen tetro lett, és nem volt drága. Szóval az új konzolok bejövetele nem azt jelenti, hogy a mostaniakat pikk-pakk elfelejtik, és mindent több ezerrel olcsóbban adnak rájuk, ez az árcsökkenés hosszú folyamat lesz.
Mr.Vercetti: Sok pletyka van, én eddig azt hallottam, hogy nem lesz lefele kompatibilitás, sőt, még a másolt játékokat sem fogják lejátszani a nextgenek, de még azt a játékot sem, amit egy ugyanolyan nextgenesnek adtál kölcsön. De ez csak pletyka, mint a többi, én sem hiszem, hogy ennyit szigorítanának, de majd meglátjuk.

Rockstar69
Főzelékes Feri

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2013. 02. 19. 20:42

danis.szentgali: Tudom én is, de azért csak jelent valamit.

Mr.Vercetti: Az elég komoly lenne. Így is befostam párszor.

Mr.Vercetti
Fürgeujj

Hozzászólás Szerző: Mr.Vercetti » 2013. 02. 20. 19:49

állítólagos PS4 bejelentés:
http://www.gamekapocs.hu/hir/33148/itt_ ... ejelentest

Egy Vice City 2 jó nyitó GTA rész lenne rá :cool:

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 02. 20. 19:51

Bátyám szerint nem állítólagos, de én asszem nem várom ezt meg... :) Inkább megyek aludni. :D

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 02. 20. 20:40

Én is. Majd holnap megnézem, mint már mondtam, engem túlzottan nem érint.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 21. 00:53

Ps4 bejelentve :( Egy korszak ezzel most lezárult :(

asd14asd
Puding

Hozzászólás Szerző: asd14asd » 2013. 02. 21. 06:47

Minden esetre grafikai teljesítményben nem lehet panasz. Csak kár, hogy magát a gépet nem mutatták meg.

Gaby86
Puding
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gaby86 » 2013. 02. 21. 12:08

asd14asd írta:Minden esetre grafikai teljesítményben nem lehet panasz. Csak kár, hogy magát a gépet nem mutatták meg.
Mert Pc-ről futott minden! :D
A viccet félretéve a Rockstar is fejleszt már a PS4-re. http://www.vg247.com/2013/02/21/playsta ... -partners/

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 21. 17:25

Csak nekem hiányzik a start és a select gomb a kontrollerről? Meg ez a sok megosztogatós fos, és a Facebook alkalmazás... Érdekes lesz, az biztos.

Szerintem az Agent akkor PS4 exkluzív cím lesz, mert nem gyakori a Rockstarnál, hogy most bejelentenék, és még karácsony előtt megjelenne a PS3-ra. Szóval szerintem majd a következő generáció elején kapjuk meg.

Mr.Vercetti
Fürgeujj

Hozzászólás Szerző: Mr.Vercetti » 2013. 02. 21. 17:28

Az új kontroller tényleg nem a legjobb, remélem igaz volt az a szivárogtatás is, hogy a PS4 a PS3 kontrollerével is kompatibilis lesz. Arról még nem adtak infót, hogy tudja-e majd futtatni a PS3 játékokat?

Szerk: most már tuti, hogy a Mafia 3 PS4 és PC cím lesz, meg majd az új Xbox-ra is jöhet, ha így 8 évvel a 360 kiadása után végre azt is kegyeskednek bejelenteni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mr.Vercetti 2013. 02. 21. 17:33-kor.

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2013. 02. 21. 17:29

Kakin néz ki a controller szerintem is. Nagy ott középen az üresség, csúnya. Nem tudom miért kellett a rég megszokott gombokat kivenni, a két másik (felesleges) gombot meg oldalra rakni.

Bence (Visali)
Vinewoodi producer

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2013. 02. 21. 17:46

Az a nagy üresség a kontroller közepén egy touchpad, ha minden igaz. Nekem egyébként nincs bajom az új kontrollerrel, csak meg kell szokni.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 21. 18:05

A kontroller szerintem is jó, csupán a két megszokott gomb eltűnt, és szerintem is feleslegesek az újak. A touchpad-ből kíváncsi vagyok, mit hoznak ki, de elég furcsa helyen van, nehezen elérhető.

Lesz PlayStation Cloud, amivel a PS Store-hoz hasonlóan le lehet tölteni néhány régi játékot jó drágán. Nem értem miért jó ez, egy csomó király játék nem lesz átportolva. A lemezes kompatibilitásról nem volt szó, de emiatt a letöltögetés miatt nem hiszem, hogy lehetséges, mert akkor nem tudnák elérni, hogy kétszer (esetleg PS2-őn megvolt a játék, majd letöltötted PS3-ra, akkor harmadszor) megvedd ugyanazt a játékot. :@

Válasz küldése