Kösz, de már a "Konzolok" topicban megnéztük mind ezt, mind pedig a PS4-eset.JellemesMartin írta:Tömörített Xbox One konferencia
http://www.youtube.com/watch?v=a8iRjQL_ ... ata_player
köszi hát talán akkor vennék újat ha megérné nem kerülne olyan sokba és megcsinálnák rá a gta v-öt rá de addig is jó az xbox 360dani.szentgali írta:Régebbi pletykák szerint olcsóbbak lesznek, mint a mostani konzolok voltak a generációváltásnál, tehát ha ez igaz, akkor 120 000-nél lejjebb lesz mindkét konzol ára. Bár nem hiszem, hogy ez igaz, akárhogy is sokkal kevesebbet érnek így első látásra, mint anno a mostaniak, a $ony és az M$ (főleg utóbbi) szerintem elég mohó lesz ahhoz, hogy ez a pletyka igaz legyen. Szinte tuti, hogy a kezdőszezonjaikban fognak annyiba kerülni, mint az előzőek a kezdőszezonjukban.
MOB662 írta:
köszi hát talán akkor vennék újat ha megérné nem kerülne olyan sokba és megcsinálnák rá a gta v-öt rá de addig is jó az xbox 360
igazad van.köszi az infókat!realostew írta:Az xbox one nagy valószínűséggel drága lesz, legalábbis erre tippelnek a legtöbb fórumon. De egyébként logikusan belegondolva tényleg drágán lehet várni, mert ugyebár kinect-el együtt adják, mert anélkül be sem lehet kapcsolni majd. Szóval benne lesz a csomagban a kinect ára is.
A PS4-nél nincsenek ilyen infók, hogy benne lenne a move kamera, szóval ott nemtudni, de én arra tippelek, hogy olcsóbb lesz a PS4 mint a XBoxOne, pont az előző miatt.
De ha már itt tartunk, XBox-osok kössétek fel a gatyátokat és nyúljatok mélyen a tárcátokba mert nagyon nem fogjátok beérni magatokat... Jajj lesz ha nem feleltek meg a M$-nak ... Sajnos eljutott odáig a cég, hogy már neki kell megfelelni és nem ő akar megfelelni a vásárlóinak... :\
Na de itt van amire gondolok:
http://otherworld.hu/index.php/main/pag ... x360_12785
Kicsit sincs elszállva magától a M$...
Nincs mit, egyébként szerintem a konzolosok 90%-a most jobban hajlik a Sony PS4 felé, az alapján amit eddig a M$ produkált. A maradék 10%-ból kb. 7 annyira gazdag, hogy akár mindkettőt megveszi (sok ilyet látni, főleg külföldi tesztelős magánvideókban ), a többi pedig elvetemült fanatikus, és marad a M$-nél. Persze ezt a mostani állás szerint mondom.MOB662 írta:
igazad van.köszi az infókat!
az eddigi dolgok alapján sokkal jobban hajlok a PS4 felé.