Az új generációs konzolok

A Grand theft Auto sorozatot nem érintő viták helye.
Rockstar69
Főzelékes Feri

Re: Az új generációs konzolok

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2013. 02. 21. 20:23

Nekem tetszik, csak kár, hogy nem kompatibilis vissza felé. Így jobban megéri megtartani a régi konzolt! Nekem tetszik a kontroler is!

Rockstar69
Főzelékes Feri

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2013. 02. 23. 18:31

Itt van egy elég jól összeszedett cikk, hogy mit lehet tudni eddig a PS4-ről.

Mr.Vercetti
Fürgeujj

Hozzászólás Szerző: Mr.Vercetti » 2013. 02. 26. 01:38

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/egyre ... on_network

ajjaj, pedig ez az ingyenesség mekkora ütőkártyája volt a PS-nek... Ha ezt megerősítik, abban a pillanatban le is teszek arról, hogy átváltsak PC-ről (max egy PS3-at szerzek be, miután kijött a PS4 és még ennél is lejjebb csúszik az ára, úgyis sok exklúzívat ki akartam már próbálni)

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 02. 26. 14:44

Ez valóban hatalmas fegyvere volt a PS3nak. Két olyan dolog volt, amiben szerintem a PS3 letudta gyűrni az X360at, ezek pedig az exkluzív címek és az ingyenes online játék. Emiatt a két dolog miatt bánom kicsit, hogy Xboxos vagyok.
Ha igaz ez a pletyka, a Sony elkövette élete egyik legnagyobb bakiját, és elveszítette fegyverét, amellyel maga mögé tudta utasítani a Microsoftot, persze ez majd csak akkor jelenthető ki, ha esetleg kiderül, hogy az új Xbox ingyenes online felhasználással rendelkezne (de szerintem úgysem így lesz).

JellemesMartin
CJ zoknija

Hozzászólás Szerző: JellemesMartin » 2013. 05. 26. 07:27

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 05. 26. 15:59

JellemesMartin írta:Tömörített Xbox One konferencia :D
http://www.youtube.com/watch?v=a8iRjQL_ ... ata_player
Kösz, de már a "Konzolok" topicban megnéztük mind ezt, mind pedig a PS4-eset. ;)

MOB662
Szakértő

Hozzászólás Szerző: MOB662 » 2013. 05. 27. 19:08

Mennyibe fognak kerülni az új konzolok? :)

nekem most sokkal jobban tetszi k az eddigiek alapján a ps4.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 05. 27. 19:15

Régebbi pletykák szerint olcsóbbak lesznek, mint a mostani konzolok voltak a generációváltásnál, tehát ha ez igaz, akkor 120 000-nél lejjebb lesz mindkét konzol ára. Bár nem hiszem, hogy ez igaz, akárhogy is sokkal kevesebbet érnek így első látásra, mint anno a mostaniak, a $ony és az M$ (főleg utóbbi) szerintem elég mohó lesz ahhoz, hogy ez a pletyka ne legyen igaz. Szinte tuti, hogy a kezdőszezonjaikban fognak annyiba kerülni, mint az előzőek a kezdőszezonjukban.

MOB662
Szakértő

Hozzászólás Szerző: MOB662 » 2013. 05. 27. 19:17

dani.szentgali írta:Régebbi pletykák szerint olcsóbbak lesznek, mint a mostani konzolok voltak a generációváltásnál, tehát ha ez igaz, akkor 120 000-nél lejjebb lesz mindkét konzol ára. Bár nem hiszem, hogy ez igaz, akárhogy is sokkal kevesebbet érnek így első látásra, mint anno a mostaniak, a $ony és az M$ (főleg utóbbi) szerintem elég mohó lesz ahhoz, hogy ez a pletyka igaz legyen. Szinte tuti, hogy a kezdőszezonjaikban fognak annyiba kerülni, mint az előzőek a kezdőszezonjukban.
köszi :) hát talán akkor vennék újat ha megérné nem kerülne olyan sokba és megcsinálnák rá a gta v-öt rá de addig is jó az xbox 360 :)

realostew
Díler

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 05. 27. 19:27

Az xbox one nagy valószínűséggel drága lesz, legalábbis erre tippelnek a legtöbb fórumon. De egyébként logikusan belegondolva tényleg drágán lehet várni, mert ugyebár kinect-el együtt adják, mert anélkül be sem lehet kapcsolni majd. Szóval benne lesz a csomagban a kinect ára is.

A PS4-nél nincsenek ilyen infók, hogy benne lenne a move kamera, szóval ott nemtudni, de én arra tippelek, hogy olcsóbb lesz a PS4 mint a XBoxOne, pont az előző miatt.

De ha már itt tartunk, XBox-osok kössétek fel a gatyátokat és nyúljatok mélyen a tárcátokba mert nagyon nem fogjátok beérni magatokat... :D Jajj lesz ha nem feleltek meg a M$-nak ... :D Sajnos eljutott odáig a cég, hogy már neki kell megfelelni és nem ő akar megfelelni a vásárlóinak... :\

Na de itt van amire gondolok:

http://otherworld.hu/index.php/main/pag ... x360_12785

Kicsit sincs elszállva magától a M$...

realostew
Díler

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 05. 27. 19:29

MOB662 írta:
köszi :) hát talán akkor vennék újat ha megérné nem kerülne olyan sokba és megcsinálnák rá a gta v-öt rá de addig is jó az xbox 360 :)

Lesz next-gen-re GTAV, ezt ha jól emlékszem ígérték is és a trailerek végén is fel van sorolva, hogy milyen platformokra adják ki, és mostani generáció is és a következő is ott van emlékeim szerint. Egyenlőre csak a PC nincs.

MOB662
Szakértő

Hozzászólás Szerző: MOB662 » 2013. 05. 27. 19:30

realostew írta:Az xbox one nagy valószínűséggel drága lesz, legalábbis erre tippelnek a legtöbb fórumon. De egyébként logikusan belegondolva tényleg drágán lehet várni, mert ugyebár kinect-el együtt adják, mert anélkül be sem lehet kapcsolni majd. Szóval benne lesz a csomagban a kinect ára is.

A PS4-nél nincsenek ilyen infók, hogy benne lenne a move kamera, szóval ott nemtudni, de én arra tippelek, hogy olcsóbb lesz a PS4 mint a XBoxOne, pont az előző miatt.

De ha már itt tartunk, XBox-osok kössétek fel a gatyátokat és nyúljatok mélyen a tárcátokba mert nagyon nem fogjátok beérni magatokat... :D Jajj lesz ha nem feleltek meg a M$-nak ... :D Sajnos eljutott odáig a cég, hogy már neki kell megfelelni és nem ő akar megfelelni a vásárlóinak... :\

Na de itt van amire gondolok:

http://otherworld.hu/index.php/main/pag ... x360_12785

Kicsit sincs elszállva magától a M$...
igazad van.köszi az infókat!
az eddigi dolgok alapján sokkal jobban hajlok a PS4 felé.

realostew
Díler

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 05. 27. 19:38

MOB662 írta:
igazad van.köszi az infókat!
az eddigi dolgok alapján sokkal jobban hajlok a PS4 felé.
Nincs mit, egyébként szerintem a konzolosok 90%-a most jobban hajlik a Sony PS4 felé, az alapján amit eddig a M$ produkált. A maradék 10%-ból kb. 7 annyira gazdag, hogy akár mindkettőt megveszi (sok ilyet látni, főleg külföldi tesztelős magánvideókban ), a többi pedig elvetemült fanatikus, és marad a M$-nél. :D Persze ezt a mostani állás szerint mondom.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 05. 27. 21:14

Nincs még bejelentve next-genre a GTAV, de tuti jön, a kérdés, hogy mikor.

Én is a PS4 felé hajlok, nem amiatt, mert eddig PS3-am, PS2-őm, meg PS1-em volt, hanem mert amit most mutatott a Mikrosütő az felháborítóan értékelhetetlen!

realostew
Díler

Hozzászólás Szerző: realostew » 2013. 05. 27. 21:27

És valóban nem van ott a trailerek végén, viszont én mégiscsak úgy emlékszem, hogy be van ígérve nextgen-re csak dátum nincs még rá. Azt hiszem még akkorról volt ez a kijelentése a R*-nak, mikor mondták, hogy azért jön ki a mostani generációra, mert mindig a generáció végén jönnek az igazán jó és kiforrott játékok, de ennek ellenére nem zárkóznak el az új generációs port-tól csak még nincs dátum hozzá. De lehet ebben is rosszul emlékszem, akkor én kérek sorry :)

Válasz küldése