GTA V - The Revenge of Maxwell

Kitalált GTA sztorik.
Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 02. 27. 17:43

Ez nagyon Maxwelles lett :D, azaz nagyon jóra sikeredett, és örültem neki, hogy ez egy hosszú rész volt! Nagyon várom a folytatást, de főleg a 16-ik részt :D.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 27. 18:15

NoxiusEnterprise: Érezhető javulás a múltkori részek óta, vagy kb az a szint?

TheGTAKING: Április 12 már itt van a nyakunkon, mellesleg abban a részben van főbb szerepük, de már előtte is lesz egy kevés. Szóval akármelyik nap jöhetnek...

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 02. 27. 19:32

Ha a szeánszos végeredményre gondolsz, akkor azt kell hogy mondjam, hogy a történetet két részre kell osztanom:
Van egy nagyjából hetven százaléknyi rész, ami legalább kétszer olyan jó, mint az eddigiek (és ez nagy szó!). A maradék harminc százalékban ismét van egy kis kapkodás, ahol azért én több érzelmet, vagy leírást sűrítettem volna be. De ebből a részből kevés van, és ezeken is érezhető a javulás!
Csak gratulálni tudok neked! Már csak nekem kell javulnom :D

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 27. 19:37

Köszönöm! Már csak azt a harminc százalékot kell kijavítanom, vagy legalább levinni kb 10%-ra :)
Sok szerencsét hozzá!

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 02. 27. 19:39

Nem szerencse kérdése sajnos :) Amúgy a Tábornok szimpatikus neked?

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 27. 20:16

Szimpatikus, bár koránt sem a kedvencem. Bár titokzatossá teszi a múltja, és ez egy ilyen karakternél csak jót jelenthet. De küldtél be sokkal jobb karaktert/karaktereket is, amiket azért jobban szeretek. (lásd: korábbi privát üzeneteim)

És Hétfőn küldöm neked az infókat a garbós olaszról, ha megfelel. Amibe be akarod tenni, az kb mikor játszódik? 2014-2015 után, vagy előtt? Esetleg pont közben?

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 02. 27. 20:25

Na, végre nekem is volt időm elolvasni. :) Szuper lett, bár néhol zavaros, ami cseppet sem probléma, mert jót tett a résznek. :D Grat.

Avatar
The Cleansing Fire
Törzstag
Hozzászólások: 2153
Csatlakozott: 2012. 07. 11. 19:25

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 02. 28. 05:50

2013

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 02. 28. 19:12

NoxiusEnterprise: Köszönöm az infókat!

Itt a csütörtök, ami csak egyet jelenthet: A "kreatív-hetem" harmadik epizódjának nevét is megtudhatjátok=

12. küldetés – Jöttünk bosszút állni! (We came to take revenge!)

A múltkori hosszú rész után most egy jó rövid jön, de nemsokára ismét várható egy hosszú epizód is, úgyhogy készüljetek.
Maxwell története folytatódik, és még korántsem a legvégén járunk a történetnek. Az ügyek csak most kezdenek bonyolódni, s Maxwellnek egyre nehezebb dolga lesz az életben maradásban ebben a csillogóan romlott városban. Kövessétek bosszútörténeteinek sorozatát a következő résszel is!

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 01. 16:17

12. küldetés – Jöttünk bosszút állni! (We came to take revenge!)

Az öreg Emperorral tettek egy kitérőt vidékre. Végre kiereszthették a gőzt, ami annyi idő alatt felgyülemlett bennük. Persze mind tudták, nem szabad elveszíteniük az eszüket, a végén még visszakerülnének a lepusztult börtönbe. Harleynak nem volt min szánakoznia. Megölte ellenfelét, Marvin Robbinsot, és bosszút állt R.B. gyilkosain is. Ennek tetejébe még meg is szökött fogságából. Végre voltak barátai. Nem antiszociális személynek ismerték, inkább csak senkit se engedett túl közel magához. Biztonságosabb volt, ha senkit se kedvelt, ezt tartotta erősségének. Howardot már szinte testvérének érezte, Ralphot nagyon megkedvelte, és bár a Tábornokot nem ismerte eléggé, őt is szimpatikusnak tartotta. Az Emperor köhögve állt meg egy régi, lepukkant kocsma mellett.
A romos, zöld épület mellett egy vékony pálmafa tört az égbe. A söröző teteje felett hatalmas parabola antenna látszott. A lebuj oldalából kiállva, mint egy középkori céhtábla, büszkén reklámozta a Redwood sört a piros tábla, rajta fehér felirattal. A koszos műanyagajtó felett, melynek átlátszó részén egyszer talán még át lehetett nézni, egy széles, fehér tábla terpeszkedett, rajta a felirattal: „You’re in Pißwasser country…”. Maxwell csodálta, hogy egyáltalán el tudta olvasni ezt a szöveget, úgy ellepte a kosz. Átmentek a bejáraton, mely felett lengett a fekete Liquor felirat. Befele menet még meg bírta csodálni a hajlított piros lámpát, mely a Logger reklámjaként üzemelt. Bent majdnem olyan szörnyű volt a helyzet, mint kint. Odaálltak a pult mellé, mely talán még sosem látott tisztítószert. A pulton a legkülönbözőbb márkájú sörök álltak, a pult vásárlók fele lévő oldalán nagy piros matrica tiltotta a dohányzást, mellette pedig az aznapi különlegességeket írták fel krétával egy táblára. E felett a pulton száradt vér látszott. Valószínűleg látott már jobb napokat is a krimó.
- Négy Pißwasser-t legyen szíves! – szólt oda Harley a pultosnak.
A pultos kiadta az italokat.
- Hééj! Öhm. Őőőő! Mit képzelsz, blöh, magadróóól?! Idegljössz, ide… idejössz… Buh! Á! Möö, idde, idejössz akkocsmámbba?! Ésss őltönyttt hordász?! Bunnkó városssi ssegggfej! Öhm, mmm. Mennnnyééé visssza azzz irrodádba, áááázonnal! – ordította Maxwellnek valaki.
Bár nem mindig értette, hogy mit akart mondani ezzel, de Harley egy kicsit se sértődött meg. A lecsúszott alak, aki ordibált neki nem volt fiatal. A negyvenes évei közepén járó alak átizzadt atlétában ült halál részegen egy széken egy asztal mellett. Majdnem leesett az ülő alkalmatosságáról, úgy dülöngélt a kopaszodó ember.
- A nnevvemmm, szóóóóval a nnnevem… nem számjít! Nemm jöhhet senkkijelsem az engedményjemetet nélkül az éééééén kocsmámmba, csaaakkkkkk én. Éss senkki senemem nyithat itten… itt mégeggy koccsmátt! Mmert minden feggyver ésss droggg a környékjemen végiggmegy Trev… Treo… Trevor Phillips kezzén, vagy SEHHHOGY! Ebble belle tartttoztanak a pijákk issss!– Trevor teljesen ki volt készülve. Harley úgy gondolta, hogy aki ennyire szánalmasan szét van csúszva, annak már baja van az életben, és ez nem jó.
- Rendben, öreg. Fizetek neked egy kört. Pultos, még egy sört kérek!
Maxwell és csapata leültek a részeg alak mellett, és miközben ők is vedeltek, megpróbáltak beszélgetni Trevorral. Ám ez nem igazán sikerült, hála annak, hogy pár percen belül kidőlt. Fél órát még sörözgettek, utána úgy döntöttek, ideje elindulni.
A sofőr háza felé mentek. Persze senkit sem érdekelt, hogy Howard pár korsót magába döntött, és így vezetett. Trevor Phillips-el ellentétben ez a kis banda nem lett részeg. Amint megérkeztek a célpontjukhoz, valami furcsaságot vettek észre.
A ház előtt állt egy tucat Kalasnyikovval felszerelt sötét ruhás férfi. Howard leparkolta az Emperort, kiszálltak.
- Mit keresnek maguk a kertemben?! – köszöntötte őket Howard mérgesen, mire előállt a vezetőjük. Arcát sűrűn borították a sebhelyek.
- Jöttünk bosszút állni! – szólt kegyetlenül, de legalább őszinte volt.
- De mégis miért?
- Megöltétek vezérünket, Marvin Robbinst! – erre előlépett Harley is.
- Ugyan, miért ölnétek meg mind a négyünket? Hiszen főnökötök halott, így semmit sem old meg a bosszútok. És amúgy sem hiszem, hogy annyira jó főnök lett volna.
- Tudjátok mit, miért nem csatlakoztok hozzánk? Összetartó, és demokratikus a csapat. – szólt közbe Howard.
- Testvérek a halálig, akik nem árulják el egymást, és barátságban harcolnak az ellenségeik ellen. – Harley látta a sebhelyes arcán, hogy ezzel sikeresen meglágyította.
- Hát… végül is, miért ne? – erre a mondatra a mögötte álló tömeg felháborodottan felzendült. A sebhelyes arcú feléjük fordult – Figyeljetek, vezető nélkül maradtunk, kevesen és banda nélkül. Miért ne használnánk ki a remek alkalmat arra… - megakadt a mondata közepén. Fejéből kiloccsant a vér, egy pisztoly lövésének hangjával kísérve.
A gyilkos előlépett a sofőr háza mellől a többiek látóterébe. Mindenki meghökkent, mintha szellemet láttak volna, ahogy láttak is.
- Halál mindenkire, aki elárult! – szólt fenyegetően Marvin Robbins.
Harleynak majd felrobbant az agya. Marvin Robbins még él! Az ember, aki ellen egész életében képes lett volna küzdeni. Így már hozzá tudta írni az okok listájára, ami tartalmazta, hogy miért akarja megölni ezt az embert, hogy börtönbe került a rohadt spicli miatt.
- Hát te élsz? – ámult el Howard.
- Igen, de te nem fogsz! – ezzel Howellre fogta a pisztolyt.
Ralph szemrebbenés nélkül beállt társa elé.
- Csak a testemen keresztül! – mondta.
- Mégis hogyan élted túl? – kérdezte Harley.
- Ugyan kérlek! Komolyan olyan kezdőnek néztél, hogy magam ülök be elsőre az autóba, és én indítom el? Nagyon alábecsülsz! Mindenesetre, még visszatérek ide. De nem egyedül. Sereggel jövök majd értetek, és mindeteket megölöm, akárhányan is legyetek.
Marvin eltette a pisztolyt, és elmenekült. A maradék embere utána futott. Maxwell és bandája úgy gondolták, most felesleges lenne utánamenni. Megvárják azt a sereget, és majd úgy megmutatják, hogy ki a jobb. Nem is tudták, hogy ezzel mekkora hibát követtek el. A bosszú jó ízétől megfosztva sétált be Harley Howard házába…

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 01. 16:20

Itt van a rövid rész.
Ismét vannak új emberek. Először szeretném megköszönni Trevor karakterét Rockstar Games-től. Másodszorra szeretném megköszönni a sebhelyesarcú ötletét, és rengeteg más segítséget, amit mind ebben a részben, mind az egész sorozatban adott, ezer köszönet Kiscserko-nak.
Jövőhét pénteken jön a 14. rész.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 03. 15:23

13. küldetés – Egy csapatra van szükségünk! (We need a team!)

A kis csapat leült egy kanapéra Howard házában. Mindenki kifáradt, és ki volt készülve.
- Nem hiszem el, hogy még él! Nem lehet igaz! – dühöngött Harley.
- Pedig igaz. Fel kell kutatnunk és le kell vadásznunk! – rendelkezett a Tábornok.
- Nem lenne esélyünk. – szólt szomorúan Howard.
- Miért ne lenne? Mindenünk megvan, ami kell hozzá! – ellenkezett Ralph.
- Ti nem hallottátok, hogy mit mondott? Sereggel fog jönni. Sereggel! Van egy kib*szott SEREGE! – akadt ki Howell.
- Nyugodj meg Howard! – szidta le Harley. Egy perc hallgatás után újra megszólalt – Igaza van. Marvin egy sereggel jön ellenünk, mi meg csak négyen vagyunk. Nem nyerhetünk. Ennyien nem.
- Mire akarsz kilyukadni? – kérdezte Howard.
- Egy csapatra van szükségünk! Egy akkorára, amivel felvehetjük a harcot Marvin Robbinsal.
- És mégis honnan szerzünk embereket? – értetlenkedett Ralph.
- Az ismeretségi köreinkből. Gondolom, mindannyian ismerünk olyanokat, akik segíthetnek. – tanácsolta Harley.
- Végül is, ez igaz. Csatlakozhatna a csapatunkba July. És van még egy másik barátom is, aki talán tudna segíteni. A neve Kazim Nazaryan. – ajánlotta a sofőr.
- Nekem meg a börtön előtt volt egy társam. Lenny Benson. Ő aztán tud pusztítani, szerintem előnyt jelentene a csapatunkban. – szólalt meg most Ralph. Ekkor a Tábornok szólalt meg.
- A bandám szívesen segítene. A US 05. ezred és Tábornoka tisztelettel jelentkeznek a feladatra!
- Remek! Én is ismerek pár embert, akik segíthetnének. Liberty City-ben két férfit is megmentettem, talán ők tudnának még csatlakozni. Volt egy társam még a szabadság városában, aki mellett rengeteget harcoltam, szerintem ő is kiállna mellettem. És tárgyalhatnánk az olasz maffiával. Mégis csak a testvérem volt a főnök. Ennyi emberrel már simán nyerni fogunk! – jelentette ki Harley.
Ezután elköszöntek. Mindenki ment, amerre látott. Mire Harley hazaért gyalog, beesteledett. Benyitott az öreg házba, és megrohanták az érzések. Elkezdte kartondobozokba csomagolni R.B. dolgait. Bár csak kevés ideig ismerte, de nagyon megkedvelte. Mikor először lépett be a házba, korántsem gondolta, hogy az elkövetkezendő napokban ennyi mindent még át kell élnie. Megmenthette volna barátját, ha gyorsabban reagál az olasz maffiatag támadására. Vagy, ha észrevétlenebb marad. Elég lett volna az előtt a nap előtt két nappal jobban elpusztítania a maffiát, mikor felrobbantotta a központjukat. Milyen kevesen múlt egy embernek az élete. Milyen kevesen múlt a barátjának az élete! De elrontotta! Már nem tudta visszacsinálni. Akármennyi ellenfelén is áll bosszút, a halottak már nem jönnek vissza. Ez a gondolat belülről kezdte szétmarni a lelkét. Nem tudott már másra gondolni, csak a tehetetlenségére a halállal szemben. Gyengének érezte magát ettől. Gyengének, mert nem tudta visszahozni az életbe se Ronald Blacket, se Cataldot.
Kirakta a házból a fekete lovag tulajdonait, majd becsapta az ajtót. Ezen az éjszakán ismét álmatlanul forgolódott…

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 03. 15:31

Meglepetésnek itt van az eddigi legrövidebb epizód. Igazából semmi eget rengető nem történik benne, de mégis egy fontos dologra jön rá a kis csapat.
Akiket név szerint említettem: July és Kazim Nazaryan karaktere Hessa-tól, Lenny Benson karaktere bodom26-tól, az US 05. ezred nevű banda, és a Tábornok karaktere NoxiusEnterprise-tól. A többiek, akiket Harley megemlített, majd a következő résznél írok le.
Ezennel hivatalosan is lezárom a "kreatív hetemet" ezzel a rövidke epizóddal. Remélem élveztétek mind a négy epizódot, ami a héten jött az 1 darab helyett. Jövő héten visszaállunk a régi kerékvágásba, Pénteken jön a következő epizód:

14. küldetés – Csatlakozz! (Join!)

Jó olvasgatást!

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 03. 03. 23:27

Nagyon jó lett mindkettő rész! :D Még a rövid is tetszett. Már nagyon várom a pénteket, de főleg a 16-ik részt, már várni sem tudok :D.

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: GTA V - The Revenge of Maxwell

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 04. 13:45

Örülök, hogy tetszik! Már lassan azt kezdtem hinni, hogy senki se olvassa Maxwell legendáját, de szerencsére tévedtem :)
Ehhez a meglepetés epizódhoz hozzáfűzném, hogy pár nyomot már hagytam a sasszemű olvasóknak, akik észrevehették volna. Már két hete, mikor mondtam TheGTAKING-nek, hogy Március 22-én lesznek a Yakuzái a történetben, akkor már beleszámoltam ezt a részt is. Pénteken pedig volt a 12-ik rész, melynek végén jövőhét Péntekre írtam a 14-ik epizódot. Ha valaki nagyon unatkozott volna, és szeretett volna számolni, akkor ki lehetett volna találni. :)
Felismertétek a helyet, amit a 12-ik részben írtam le? Amiben Trevor iszik?
Szerk.: Nektek melyik a kedvenc három részetek?

Válasz küldése