Cseszneki írta:és ez ki is fog merülni ennyiben...Kiscserko írta:Lesznek közös dolgok küldetéseken kívül. Példának írták, hogy Michael felhívhatja Franklint, hogy menjenek teniszezni.
Mind a 3 béna így lényegtelen, hogy 1 vagy 3 van belőlük. Így is el van rontvaHessa írta:Egy főhőssel jobb lett volna? És mégis melyikkel? Ha Franklin lenne, mindenki anyázna, mert CJ 2.0 lenne. Hányan hallatták hangjukat, hogy meg sem veszik, ha fekete srácot kapunk megint?! Ha Trevor, akkor többen lázadnának, hogy egy gumiszobából szabadult lerobbant csövest kapnánk. Ha meg Michael lenne, akkor mindenki morogna, mert miért ilyen öreg és egyéb hülyeségek miatt. A kutya se szarik jó helyre effektus. Így legalább érdekes és mindenki megtalálja azt, amit elvár egy jó GTA karaktertől.
és én így is fogok tenni, max olyan 2 év múlva mikor már kifogyok az Xbox360as játékokból akkor játszok majd velexXCsabiXx írta:Nem te lehetsz az egyetlen, akinek nem tetszik ez a felállás, de most néhány ember miatt nem fogják az egész tervüket a kukába dobni! Nem lesz kötelező megvenni, se játsszani a játékkal
Neked tetszenek, nekem nem. Ennyi!Nem hiszem el, hogy neked a 3-ból egy se szimpatikus...
Nekem mind a 3 tetszik, mindegyiknek más a személyisége és ez csak "+" pont a R*-nak!
Egyetértek a többiekkel, ne ítélkezz még előre! Sok minden rosszat el lehet mondani a R*ról, például hogy a béna marketingkampányuk a legnyugodtabb rajongókat is kihozza a sodrukból, de a GTA esetében tudják, hogy mit csinálnak (nem úgy, mint mondjuk Max Payne-nél).Cseszneki írta: Niko Bellichez vagy John Marstonhoz képest elég béna karakterek
Egyetértek Noxxal. Attól, hogy neki nem tetszik, még nem biztos hogy szar ízlése van, nem illik így megbélyegezni az embereket.Stan98 írta:Cseszneki: Még hány ezerszer jelented ki? Ha számodra bénák,akkor szar ízlésed lehet....
Nem azért, hogy védjem Csesznekit, de ti ugyanúgy kijelentettek már nem is egy dolgot 20x pedig tök evidens volt már 2. elhangzáskor is. Szóval.. a fagyi visszanyal. Persze, vannak dolgok amiket elismételgetünk -én is elszoktam- de előbb azért gondoljátok át, hogy miket írtok, mert attól hogy ő leírta 20x amit gondol, ti is csináltatok már ilyeneket, csak az max nem a játék ócsárolása volt. Ettől függetlenül egy kutya, és van mikor engem az is idegesít, mikor már 150x olvasom hogy "ha nem adja ki szept. 17-én a R* a játékot akkor nagyon mérges leszek" és társai. Szóval azt kell mondjam tőled ez a sor nagyon ironikusan hangzott.Dave írta:Szerintem mondd el még 20x...
Attól, mert nem az a véleményem mint neked még nincs szar ízlésemStan98 írta:Ha számodra bénák,akkor szar ízlésed lehet
Minek kell beszólogatni?realostew írta:Cseszneki kivehetné a zabszemet a seggéből...