Egyetértek!Kiscserko írta:Én azon gondolkodtam, hogy hogyan képesek a jó öreg konzolokból kifacsarni ennyi energiát? Ha minden igaz, amit mondtak, az akkor hihetetlen. A IV-ben egy-két nagyobb rendőrös csatánál, ahol repült minden, s rengeteg rendőr üldözött, egy-egy pillanatra belaggolt a játék. Itt meg elvileg nincs lagg, és a pop-up is eltűnt. Mindezt egy ötször nagyobb pályán, mint a Red Dead Redemption, ötször annyi NPC-vel, és rengeteg tartalommal, mellesleg jobb kidolgozottsággal, és grafikával, mint ami a IV-ben volt. Nagyon jól lehet optimizálva a játék, ha valóban pop-up és lagg nélkül futtatja a valljuk be, már hat éves konzolokon.
Valóban nem csak az a jó a GTA-ban, hogy reális, hanem a kidolgozottsága, a részletgazdagság, és a szabadságérzet is. De nekem nagyon fontos az is, hogy reális legyen, ezért örültem a IV-nek, és, hogy maradtak a valós grafikánál a mostanában egyre jobban elterjedt rajzfilmes graf helyett. De ezek az erők tényleg elvesznek a realitásából. És ide tartozik a kérdésem. Most, hogy Franklin képessége szóba jött, sokan említették, hogy a IV-ben is volt egy hasonló vezetés közbeni lassítás. Azt hogyan kell aktiválni? Kipróbálnám, hogy legyen egy kis fogalmam róla, hogy mi várható Franklinnél.
Am sztem a lassításos dolog a IV-BEN a stunt jump volt amikor a bal kar lekelett nyomva tartani és lassúlt miután ugrattál a verdával.