Egyetértek. Én már a Casinós küldiknél vagyok.. Most kell majd a kártyát megszereznem, meg rendőrmocikat lopni... És most is úgy vagyok hogy CSAK a kötelező mentőhelyek vannak meg. Nincs többre pénzem. Egyszerűen amit kapok (oké, itt már jön pénz, de annyira sok azért nem) azt elköltöm mindig fegyverre. A fegyverek borzasztó drágák. Van olyan hogy 2-3 küldiként mennem kell Ammo-Nation-be mert elfogyott a lőszer, vagy olyan kevéssel nem akarok nekivágni a feladatnak és az szépen felemészti azt a pici pénzem. Ilyenkor mindig instant elfogy 40-50k $ , amennyi kb összesen volt úgyhogy házam, hotelszobám, meg nagy villáim nem tudom mikor lesznek...Rockstar69 írta: hiába nem költöttem pénzt semmire, így sincs pénzem új házra, mert mindenkitől csak tiszteletet kapok... És itt már azért vannak távolságok. A San Andreas-ba hiányolom a legjobban a taxit.
Hát, vannak bizony. Bár, SA-ban is nagyon szeretek furikázni, de tény hogy néha jól jönne egy taxi, főleg küldik közbe. Van amikor a térkép egyik feléből el kell menni a másikba, ami azért nem kevés idő, már az oda eljutás sem.. És akkor már gondolj bele hogy elrontod és kezdheted előről. Hát nekem volt ilyen.. Nem is maga a feladat volt nehéz, csak olyan sok időbe telt odajutni, hogy már szinte a kedvem is elment tőle.
Mondjuk jobban belegondolva.. Ekkora távolságoknál lehet a taxi is nagyon sok pénzt emésztene fel, kicsi pénznél meg a legkisebb is számít.. " Tesco" XD szóval lehet akkor is kevésbé használnám, de nagyobb távolságoknál tuti használatos lenne.
A IV-ben ezzel nem volt probléma, mert ott 5000x végigkerülhettem volna a pályát, akkor is marad pénzem még 30x ennyi körre. Ami nem is volt túl élvezetes, valljuk be. Itt az SA-ban viszont már meg kell gondolni hogy mire költs. Nem is egyszer.. Ruhát is filóztam hogy majd veszek magamnak, de rájöttem hogy "ácsi, akkor meg nem lesz pénz fegyverre, és akkor meg cseszheted" szóval nem. Ilyen "luxuscikkeket" csak a story után engedhetek meg magamnak sajnos. Akkor viszont tuti valami szép legényt faragok CJ-ből.