realostew írta:Dani, utólag jobban fogsz örülni annak, hogy keményebb stílusú suliba jártál. Éni s mostanában agyalok azon, hogy de jó lett volna anno többet tanulni középsuliban, akkor legalább könnyebben előjönne az a tudás és nem kellene annyit agyalnom nem is mindig túl bonyolult dolgokon.
Szívós dolog az egyetem, rossz ilyenkor utólag bepótolni középsuliból elmaradt/nem kelően megtanult dolgokat.
Igen, tudom, csak most ugye abban a korban vagyok, amikor a hátam közepére sem kívánom a tanulást meg a sok dogát, viszont mivel mozgássérült vagyok, ezért én is örülök annak, hogy erős suliba járok, ahol vannak félévi és év végi vizsgák, amik sokat számítanak a jegyembe. Bár az osztálytársaim is így gondolnák... de ők csak bukdácsolnak, vannak, akiket már ki is rúgtak. Hát igen, könnyű bekerülni, de piszok nehéz bennmaradni. Olyan, mint a sereg. Igen, arra én is gondolok, hogy könnyebb lesz majd így az egyetem. De ne OFF-oljunk tovább a sulival, tudom, hogy én kezdtem, de most már kanyarodjunk vissza az eredeti témához: GTAV Countdown!