insanity06 írta: a GTAkban az angolt nagyon könnyen meg lehet érteni. Akár alap szinten is. Fölösleges szerintem a magyar felirat. Eddig is boldogultatok nélküle és szerintem a történetet is eltudnátok mondani most mivel anno is megértettétek.
Hát azért te csak a magad nevében beszélj, mert egyáltalán nincs igazad. Alapszinten sem lehet megérteni a történetet.. Alapszinten max a bejátszásokból tudsz infókat leszűrni, és alapszintű angol tudással tudod hogy mi a brake, mi a left, mi a right meg ilyenek..
Akik megértették a történetet, azoknak nagy %-a a magyarosítás miatt értette meg, vagy mert utánaolvasott. Nem pedig a jó angoltudásának köszönhetően.
Szóval a "GTA-kban az angolt semmivel sem könnyebb megérteni mint más játékokban". A bejátszásokat biztosan nem, hiszen oda kell angol tudás. Én angolul szoktam végigvinni a játékokat és nem is értek belőle mindent.
Amik a küldik közben vannak utasítások azokat meg persze hogy ki lehet logikázni idővel, de hidd el vannak olyanok akiknek már ez sem megy.