Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 06. 08. 23:10
Én az ellen tiltakoznék, hogy túlságosan monotonak a IV küldetései, de a te kijelentésed ellen is!
Először is, a IV-ben néha tényleg monoton tud lenni, de nem túlságosan, szóval igazából nem mondanám monotonnak.
Másodszor. Én most játszom a SA-t, 67 küldetést végigvittem eddig, és egyáltalán nem hasonlítanám a SR-hoz, és nem is sértegetném. Tele van remek küldetésekkel! Nem agymenéshez hasonlítanám a küldetéseket, hanem akciófilmekhez! Ez az akciófilm érzés, amit a Rockstar a GTA-val mindig a III-ik rész óta el akar érni (kivéve általában a IV, az inkább reális volt), és most a GTAV-el ismét e felé az akciófilm hangulat felé tart. És ez így van jól. A SA-ban nagyon meg van az akciófilm, nem az agymenés! És ezt azoknak is üzenem, akik mostanában panaszkodnak, hogy ezekkel az újításokkal mennyire a filmek irányába terelődik a GTA. A Grand Theft Auto sorozat a 3d-s epizódoktól kezdve a filmes hangulatra törekszik, és akciófilmekbe illő (vagy azokból vett) küldetéseket kell végigvinni bennük! Ezért is szerettük meg/szeretjük!többek között...
Szerk.: Ja, és a nehézség általában nem probléma, én nem szeretem, ha egy akadály nélkül végig lehet vinni egy játékot, mint az AC-t. Szeretem a játékokban, ha van kihívás, és ezt várom a GTAV-től is. Sajnos a IV elég könnyű volt, remélem bekeményítenek az V-ben.