realostew írta:
A játékmenet meg sok kifejezetten új dolgot, amit eddig máshol nem láttunk nem hozott, de amit beleraktak az nagyon jól működik és nagyon illik a játékba. Az a kevés újítás meg hatalmas ötlet, rákényszerít a túlélő játékstílusra.
Egyetértek. Tényleg nincs sok új dolog, bár nem is nagyon kellett, és egyértelműen érződik rajta az UC-beütés
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Pl nekem az a dolog tetszik hogy itt single player-ben is lehet fejleszteni a tárkapacitást, életet, stb.. Érdekes, ezt csomó zombis játékban látom, de jó ötletnek is tartom. Az is tetszik a játékban, hogy azért nem az a tipikus borzongós játék.. Inkább élvezetes. Bár, én bevallom..sokszor nem szeretek zombik elé menni XD mert elég nehéz ellenük védekezni, és ha mondjuk már megöltem előtte 5-t.. de a 6. megöl, akkor az úgy rossz érzés
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
de egyébként egyáltalán nem ijesztőek.
az már más kérdés hogy nem tudom ki tud komolyan venni, és megijedni egy gomba fejű zombitól. Tény hogy erős de ijesztőnek nem ijesztő. Bár a fejlesztőknek biztos nem egy ijesztő zombi létrehozása volt a céljuk.
Ami még az UC-ból kiindulva jó újítás, hogy mostmár van konkrét élet.
A kifejlett "gombafejű zombik" ellen sokat nem ér, de akik még nincsenek teljesen átváltozva, azok az életedet szedik le. Így még jobban rá kell arra hagyatkozni, a taktikázásra, nem pedig csak bebújni egy sarokba, vagy futkározni egy kicsit.
A Naughty Dog-tól megszokott csavarok most is vannak a történetben, de az nem fogom lelőni. Ez is nagyon tetszett benne.
Szerk: Ami még király, az a zombik hangja. Nem ijesztő, de egy idő után már frusztráló. Szóval benned van az az érzés hogy "áááh, már megint ők. De utálom ezt a hangot"
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)