realostew írta:
A játékmenet meg sok kifejezetten új dolgot, amit eddig máshol nem láttunk nem hozott, de amit beleraktak az nagyon jól működik és nagyon illik a játékba. Az a kevés újítás meg hatalmas ötlet, rákényszerít a túlélő játékstílusra.
Egyetértek. Tényleg nincs sok új dolog, bár nem is nagyon kellett, és egyértelműen érződik rajta az UC-beütés
Pl nekem az a dolog tetszik hogy itt single player-ben is lehet fejleszteni a tárkapacitást, életet, stb.. Érdekes, ezt csomó zombis játékban látom, de jó ötletnek is tartom. Az is tetszik a játékban, hogy azért nem az a tipikus borzongós játék.. Inkább élvezetes. Bár, én bevallom..sokszor nem szeretek zombik elé menni XD mert elég nehéz ellenük védekezni, és ha mondjuk már megöltem előtte 5-t.. de a 6. megöl, akkor az úgy rossz érzés
de egyébként egyáltalán nem ijesztőek.
az már más kérdés hogy nem tudom ki tud komolyan venni, és megijedni egy gomba fejű zombitól. Tény hogy erős de ijesztőnek nem ijesztő. Bár a fejlesztőknek biztos nem egy ijesztő zombi létrehozása volt a céljuk.
Ami még az UC-ból kiindulva jó újítás, hogy mostmár van konkrét élet.
A kifejlett "gombafejű zombik" ellen sokat nem ér, de akik még nincsenek teljesen átváltozva, azok az életedet szedik le. Így még jobban rá kell arra hagyatkozni, a taktikázásra, nem pedig csak bebújni egy sarokba, vagy futkározni egy kicsit.
A Naughty Dog-tól megszokott csavarok most is vannak a történetben, de az nem fogom lelőni. Ez is nagyon tetszett benne.
Szerk: Ami még király, az a zombik hangja. Nem ijesztő, de egy idő után már frusztráló. Szóval benned van az az érzés hogy "áááh, már megint ők. De utálom ezt a hangot"