Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 07. 04. 12:34
Az AC sorozat engem érdekelne az évenkénti megjelenés ellenére is, ha valóban AC lenne a Black Flag, nem pedig Pirates Of The Caribbean The Videogame, meg ha lenne az új részekben legalább a harcrendszeren, harcmozdulatokon nagy újítás. Ez az egy dolog szerintem nem lenne számukra túl megerőltető, ha már a többi dolgon nem újítanak semmit. Én például ehelyett a kalózos marhaság helyett egy Kínában játszódó AC-nek örültem volna, és nem vártam volna túl sok újítást a grafikán meg a fizikán, csak a harcrendszer kicserélését. Ennyivel meg még egy jó sztorival, amiben a 3-nál jobb főküldetések vannak, engem már meg tudott volna venni a Ubisoft, sőt, talán még ezen a Black Flagen is elgondolkodtam volna, ha legalább megcsinálják a hajós multit. Bár ez még így sem lett volna AC, de legalább élvezhető lett volna. Így viszont felejtős az egész, remélem a Black Flag nem fog túl nagy sikerrel járni és a kudarca majd jól fejbecsapja Uborkáékat, és újra normális AC-ket fognak csinálni, a hadihajózásra pedig egy külön, új játékot fognak készíteni, amibe már a hajós multit fogják belerakni.
A magyar felirat hiánya engem nem zavarna a GTAV-ben, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lenne poén, de így is nyelvvizsgára készülök, így nem fog ártani a full angol játék.