dani.szentgali írta:Engem sem zavarna túlzottan, ha nem lenne magyar felirat, bár nem mondom, hogy rossz lenne, ha esetleg mégis lenne, csak nekem igazából mindegy, a lényeg, hogy ezen két nyelv (angol/magyar) valamelyike szerepeljen a játékban
Teljesen egyetértek. Mivel az angol világnyelv, így sokan már megszoktuk az angol játékokat, és igazából teljesen elfogadjuk őket. Én mondjuk valamiért angol nyelvű játékkal jobban szeretek játszani mint ami magyar.. Abban talán több a kihívás, hogy meg is értsem
Az hogy "simán megvan rá az esély mert ki tudjuk kényszeríteni".. Hát szerintem hamarabb megcsinálják rengeteg más nyelven, mintsem magyarul. Az eléggé közrejátszik hogy vagyunk 8 millióan. Szóval hiába nyavajognánk, nem biztos hogy feltétlen foglalkozna vele a R*. (Bár az is lehet hogy igen.. mondjuk a rajongói véleményekre eléggé adnak úgy vettem észre) Ki tudja?! Én nehezen tudok elképzelni egy R* által kiadott magyar feliratos GTA-t.
Velünk valahogy senki nem foglalkozik. Meg is lennék lepve, ha hirtelen valaki kapna az alkalmon és megszakítaná a sort.