NoxiousEnterprise írta:Tudod barátom, a probléma az, hogy kettős mércével méred a dolgokat. Amikor kiderültek dolgok a GTAV -ről, akkor csapkodtál, meg minden, és ugyanúgy érveltél, mint ahogy szerinted mi érvelünk a drága AC4 fércmunkáról.
Észrevetted? Nyilván nem.
Benned van a hiba, mert ha nem elfogult GTA mániás vagy, akkor AC mániás, legalábbis az "érvrendszered" alapján.
Nem mondom, te aztán szépen kitudod fordítani az ember szavait
Nyilvánvalóan AC mániás vagyok, mert megvédem a játékot olyanok kritikáitól, akik valójában tisztában sincsenek a játékkal. Azért is kapott tőlem rengeteg kritikát a 3.rész és hordtam le Connort szar főszereplőnek, mert a játék mániákusa vagyok
NoxiousEnterprise írta:És tudod az indokok... Itt mindenki leírja a véleményét. lehet, hogy te úgy érzed, hogy mindenki egy rögtönz9tt kritikát nyom ki a... szóval mindenki kritizálja a játékot, de ezek vélemények, és szerintem szépen érveltek. Továbbá az a tén, hogy te valamiről már korábban leírtad, hogy "nem" még nem jelenti azt, hogy az tényleg így van. Mert az, kérlek szépen, hogy korábban kijelentetted ezt a szót, bizony nem egy érv.
Tényleg jó érv, hogy kalóz nem lehet asszaszin. Ezt el kell ismernem, zseniális
Meg az is nyilvánvaló, hogy ez nem is ACnek készült, mert most nagy szerepet kap a hajózás, de azon kívül a többi játékmeneti elem ugyanaz.
Az Ubisoft pedig egy gyáva fos kiadó. Nem mer bejelenteni új AAA címeket, mint a Watch Dogsot, Crewot, Divisont. Ezért a kalózos játékukat át is nevezték Assasin's Creednek
NoxiousEnterprise írta:Mert ha valaminek a nevét használjuk, akkor legyen már annyi bőr a képünkön, hogy nem tesszük tönkre irreálisabbnál irreálisabb történetekkel, amik csak a pénzszerzést mozdítják előre, igazi munka hiányában.
Erre megint a szokásos sablont tudom mondani. Tisztában kellene lenni magával a játék alaptörténetével. Aki például azt hiszi, hogy az eddigi részekben Desmond vissza ment az időben és, hogy az első rész szerint csak Altair idején léteztek asszaszinok az elég messze van tőle