Én pontosan emiatt is hagyom a játék végére a főküldetéseket. Egyébként ugyanez igaz a random eventekre is. Jelenleg 48 van kész az 57-ből. Szerintem sokkal jobb úgy játszani egy játékkal, hogy a mellékküldetéseket már a legelején megcsinálod. Vicces, hogy az első mentésemben a 100%-ot az utolsó pálya teljesítésével értem el!Visali írta:Viszont Tonya küldetéseit jó minél hamarabb megcsinálni, mert előfordulhat, hogy később valamiért nem adja meg a játék, hiába próbálod meg felhívni telefonon, akkor se. Ez wantoonál is előfordult, és emiatt ugrott neki a 100%.
De Romant bármivel kapcsolatban felhívhattad. Ha összejöttél valamelyik csajjal, akkor felhívhatod, de ő is megkeres, hogy elújságolja, hallotta a hírt. Szerintem amúgy pont ettől lesz olyan jó az a néhány játék. Johnny mindig mindent kibeszélt Angusszal.NikitaDragovich írta:Én pontosan emiatt is hagyom a játék végére a főküldetéseket. Egyébként ugyanez igaz a random eventekre is. Jelenleg 48 van kész az 57-ből. Szerintem sokkal jobb úgy játszani egy játékkal, hogy a mellékküldetéseket már a legelején megcsinálod. Vicces, hogy az első mentésemben a 100%-ot az utolsó pálya teljesítésével értem el!Visali írta:Viszont Tonya küldetéseit jó minél hamarabb megcsinálni, mert előfordulhat, hogy később valamiért nem adja meg a játék, hiába próbálod meg felhívni telefonon, akkor se. Ez wantoonál is előfordult, és emiatt ugrott neki a 100%.
Mindemellett a GTA IV-ben felhívhattad Romant, ha megcsináltál egy főküldetést. S ekkor extra beszélgetés történik vele, s ugyanez a GTA V-ben is benne van. Általában Jimmy-t, Tracey-t, Amandát, Martin Madrazót és Lamart tudod hívni küldetések befejezése után. Szinte az összes ilyen beszélgetést megcsináltam a IV-ben és az V-ben is egyaránt. Mi több a TLAD-ban Angus Martint tudod hívni.
Én még véletlenül sem fogom kinyírni egyiket sem, hanem tudom, hogy van egy harmadik lehetőség, amikor Franklin szétszedi őket, amikor ki akarják nyírni egymást, aztán összefognak az a hülye csávó ellen. Na majd én azt fogom választani, mivel Michael a kedvencem és Trevorral lehet jót hülyéskedni.Arminho írta:a sztori végén megölhetjük Trevor-t vagy Michael-t, és így nem tudnánk az övéiket megcsinálni.
Igen, ezt én is tudtam, de köszi, hogy leírtad. Én mindhárom karaktert bírom és ahogyan már láttam, a C egy sokkal izgalmasabb és csapatmunkával rendelkező küldetés.NikitaDragovich írta:Kriss: ERŐS SPOILER! A C Opcióban egyik főhős sem hal meg, viszont az A-ban megölheted Trevort, Michaelt pedig a B-ben. Első mentésemben én a C-t választottam, de most a másodikban megölöm Trevort! Ő az, aki legjobban megérdemli a halált... Megbocsáthatatlan, amit Johnnyval, Terryvel, Clayvel, Ashleyvel és a Lost Blaine County fejezetének a tagjaival tett! Alig várom, hogy megölhessem már, habár a küldetéseit előre megcsinálom (statisztikámban láthattad, hogy sokat csináltam meg vele). Viszont mégis Michael fogja nálam lelőni. Én biztosan nem. Michaelnek kell elrendeznie Trevort, ekképpen hagyom, hogy Michael lője le! (Lehet választani, hogy lelövöd Franklinnel vagy hagyod, hogy Michael kinyírja helyetted.)