GTA V végigjátszva másodszorra 100%-osan, és a tőzsde is teljesítve, ekképpen szereztem Michaellel és Franklinnel egymilliárd dollárt!
(Trevorral nem, mert őt megöltem játékbeli idő szerint 7 hete.) Megvehetem az összes vállalatot, beleértve a golfpályát is!
Sőt én Enzo Bonellit (ő az utolsó célpont Lester bérgyilkolásaiban, és a Bonelli maffiacsalád vezetője) a hőkövetős rakétával öltem meg. A rakéta eltalálta a helikopter farkát, mely azonnal felrobbant. Később megtaláltam a repülőnek a maradványait.
Kép a maradványból:
http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc ... 1w/0_0.jpg
Emellett a mostani mentésemben (tehát a másodikban) már 45 hét telt el!
Johnny a 10. heten halt meg egy hétfői napon (előző mentésemben is hétfői napra esett a 10. héten), illetve Trevor és Dr. Friedlander 7 hete haltak meg. Trevor hétfői napon, a doki meg egy szerdai napon. Akkor Packie és haverja a 2. heten haltak meg, míg Simeon Yetarian a 7. héten, szerdán, 7:00-kor. Durva, nem?
Fontos, hogy ezek játékbeli idők, nem pedig valósak.
Amúgy tudtátok, hogy a GTA V 2013 augusztusában és szeptemberében játszódik? Trevor lakókocsijában a naptáron augusztus van, míg a játék végénél, mikor Harvey Molina házában vagyunk, látható a naptáron, hogy szeptember van, sőt mi több az interneten is említik, hogy nyár vége van.