[Új] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Gonzales
Törzstag

Re: [Új] Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2014. 12. 18. 20:22

Valaki tudna segiteni a snapmatic contest elkészitésében? :)

Arminho
Vinewoodi sztár

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2014. 12. 18. 21:08

Én itt vagyok. Inkábbötletekkellenek!

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2014. 12. 19. 21:24

Na, letöltöttem az új frissítést. Nagyon tetszik ez is! A hőkövetőrakétákkal felszerelt rakétavető tetszik legjobban az újdonságok közül. Egy újabb San Andreasból visszaköszönő jó öreg fegyver, ami már nagyon hiányzott. Az egyetlen hátránya, hogy aránylag kevés rakétát vihetünk magunkkal (10 darabot), amit én kicsit karcsúnak tartok, de legalább kikényszeríti tőlünk, hogy pontosak legyünk a fegyverrel és ne pazaroljuk el a lőszert, mert kevés van. Az aknákat nem igazán próbáltam még ki élesben, úgyhogy azokról csak annyit nyilatkoznék, hogy abból is elég kevés az 5 db, amit magunknál tarthatunk. Az új járművek közül a feltuningolt versenyautókká alakított kocsik is bejöttek, de a két teherautóból hotroddá alakított, rengeteg tuningolási lehetőséget kínáló verda még annak ellenére is vitte a pálmát, hogy az irányításuk nem túl kellemes, a féktávjuk pedig nagyon hosszú, sokáig csúsznak, mire megállnak és így elég nagy a karambol esélye. Az Online-ra térve: örülök, hogy végre lehet három ingatlanunk is egyszerre, így most gyűjthetek a másik két high-end luxuslakásra, ami kissé visszahozta a kedvem az Online-hoz. Ami pedig a hógolyócsatázást, a hóban való versenyzést és a karácsonyi hangulatot illeti, már alig várom. Biztos, hogy ameddig tart, addig újra visszahúz majd az Online-hoz. Remélem azt is, hogy idén is be lehet majd öltözni mikulásnak meg hóembernek, mint tavaly. Ismét beöltöznék gyilkos télapónak. :D

Gonzales
Törzstag

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2014. 12. 19. 21:33

Hello mindenki!
http://socialclub.rockstargames.com/cre ... mostrecent
Pár karácsonyi képet szeretnék mutatni nektek, amiket ma csináltam :) bocsánat de nem tudom másképp beilleszteni, a 3 Gonzales31 néven levő (pingvines, mézeskalácsos, mikulásos) képeket nézzétek :D

http://socialclub.rockstargames.com/cre ... D1pxwdGTGg
Valamit egy kis ajándék a gtaplace-nek, ezt se tudom rendesen beilleszteni de a lényeg a képen van :)
Boldog Ünnepeket!
-Gonzales :)

NikitaDragovich
Őrszem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2014. 12. 19. 22:58

GTA V végigjátszva másodszorra 100%-osan, és a tőzsde is teljesítve, ekképpen szereztem Michaellel és Franklinnel egymilliárd dollárt!(Trevorral nem, mert őt megöltem játékbeli idő szerint 7 hete.) Megvehetem az összes vállalatot, beleértve a golfpályát is! :D Sőt én Enzo Bonellit (ő az utolsó célpont Lester bérgyilkolásaiban, és a Bonelli maffiacsalád vezetője) a hőkövetős rakétával öltem meg. A rakéta eltalálta a helikopter farkát, mely azonnal felrobbant. Később megtaláltam a repülőnek a maradványait.

Kép a maradványból: http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc ... 1w/0_0.jpg

Emellett a mostani mentésemben (tehát a másodikban) már 45 hét telt el! Johnny a 10. heten halt meg egy hétfői napon (előző mentésemben is hétfői napra esett a 10. héten), illetve Trevor és Dr. Friedlander 7 hete haltak meg. Trevor hétfői napon, a doki meg egy szerdai napon. :D Akkor Packie és haverja a 2. heten haltak meg, míg Simeon Yetarian a 7. héten, szerdán, 7:00-kor. Durva, nem? :D Fontos, hogy ezek játékbeli idők, nem pedig valósak.

Amúgy tudtátok, hogy a GTA V 2013 augusztusában és szeptemberében játszódik? Trevor lakókocsijában a naptáron augusztus van, míg a játék végénél, mikor Harvey Molina házában vagyunk, látható a naptáron, hogy szeptember van, sőt mi több az interneten is említik, hogy nyár vége van. :)

Arminho
Vinewoodi sztár

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2014. 12. 20. 07:25

Na ez az, amikor minden figyelmet a GTA-ra fordítasz! Én speciel nem foglalkozok azzal, hogy ki mikor halt meg, nem készítek fotót az általam megölt emberekről relikviaként és nem mindig akarom kipörgetni a játékot 100%-ra, bár a V-t ki fogom. Nem mondom azt, hogy ahogyan Nikita játszik az beteges és rossz, de szerintem ez már túlzott rajongás és figyelem egy játék iránt.

Rockstar69
Főzelékes Feri

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2014. 12. 20. 08:31

Valóban elég fura. De ami méginkább az, hogy le is fotózza ezeket.

Gonzales
Törzstag

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2014. 12. 20. 09:17

Khmm.. Képeim.. Esetleg valami hozzáfűzni való? :D

Arminho
Vinewoodi sztár

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2014. 12. 20. 09:53

Az, hogy nem írtunk semmit a képeidre (amit még nem tudtam megnézni, mert mobilról vagyok) nem azt jelenti, hogy nem láttuk őket, hanem az, hogy nincs hozzáfűzni valónk. Nem tudom, hogy mennyire szoktál a középpontban lenni, de egy idő után meg kell szoknod, hogy lesz olyan, mikor senki se lesz rád kíváncsi. Velem nap, mint nap történik ilyen a suliban, otthon vagy máshol, de rá se bagózok, mert nem nagyon tudok rajta változtatni. Persze azt is el lehet érni, hogy figyeljenek rád, de csak akkor, ha nincsenek olyan tök osztálytársaid/barátaid, mint nekem. Ezzel hozzászólással nem akartalak megsérteni, mindössze egy apró kis tanácsot szerettem volna adni neked. :)

Gonzales
Törzstag

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2014. 12. 20. 11:20

Nem szoktam középpontban lenni.. Csak simán érdekelne a véleményetek róluk :)

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2014. 12. 20. 12:48

Valóban elég durva, hogy NikitaDragovich ennyire pontos számításokat végezve játssza a játékokat. :S :shock: :lol: Én nemhogy az ilyeneket nem számolom, de még arra sem vettem a fáradtságot, hogy 100%-ra végigvigyem a játékot. Nekem már az is sok és unalmas, nemhogy komplett naplót készítsek egy játékról. Ezzel persze én sem akarom megbántani, csak még nem találkoztam a hardcore videogaming eme szélsőséges formájával. :D

NikitaDragovich
Őrszem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2014. 12. 20. 14:46

Miért lenne furcsa? Én azért fotózom le őket, hogy legyen képem mindegyik megölhető személy haláláról.
Emellett azért számolom, hogy hány hete öltem meg egyes személyeket, mert a GTA V-ben a statisztika már nem írja, hogy hány nap telt el, míg a GTA IV-ben és az EFLC-ben igen. De ha benneteket ez ennyire zavar, akkor már úgyis mindegy, mert már végigvittem másodjára 100%-osan, és már semmit sem tudok csinálni a vállalatok megvételének a kivételével.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2014. 12. 20. 16:28

Ki mondta, hogy zavar? Egyáltalán nem zavaró, csak szokatlan. Én és a legtöbb ismerősöm általában szórakozásból játszik, nem azért, hogy rögeszmésen lefényképezzen minden halott embert meg számolja, hogy egy adott esemény óta mennyi idő telt el. Attól még, hogy szokatlannak tartom a dolgot, nem mondtam semmi rosszat, csak furcsálltam ezt a szokást, mert most találkozok ilyennel először. Nem kell máris felkapni a vizet és megsértődni csak azért, mert valakinek más szokása van a videojátékok játszása terén és szokatlannak tartja a tiédet. Továbbá senki nem mondta, hogy ez nagyon zavaró, vagy hogy töröld le ezeket a képeket. Csak mivel ez egy fórum, ahol közzétetted ezt a dolgot, így mások is hozzászólhatnak és nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a véleménye egy adott dologgal kapcsolatban. Nem akart senki sem bántani ezért, csak megjegyeztük, hogy ez egy szokatlan dolog.

Gonzales
Törzstag

Hozzászólás Szerző: Gonzales » 2014. 12. 20. 17:44

Felvettem a második special crate-emet a héten,
Egyikbe a Pisswasser Beer hat volt
Másikba Base-5 t-shirt
Az volna a kérdésem, hogy ez a base-5 t shirt az milyen updatben volt?

matebabaja
Rosenberg-szindrómás

Hozzászólás Szerző: matebabaja » 2014. 12. 20. 20:28

Szerintetek a prevgen-be lesz dlc formájában amik kijöttek a kextgennel együtt autók stb? gondolok én itt a dodge-ra blista compact-ra stb--jó lenne..nem igaz hogy csak az online-t meg a nextgent éltetik

Válasz küldése