Tequi-La-La írta:
What do you mean?
VoorstedelijkeViking írta:dani.szentgali írta:Of course!
Ahogy a magyartanárom szokta mondani, olyanok voltak, mint egy reumás csiga.
Pontosabban Vader szimplán sétálgatott, Grievous meg össze-vissza totyogott. A leggyorsabb alapsebességű karakterek talán Ayila Secura meg Darth Sidius voltak (bár utóbbinak "könnyű" volt, hisz lebegett). Bár már elég homályosak az emlékeim.
Az biztos, hogy Vader és Grievous voltak a leglassabbak.
Sidious nem is volt gyors. Tök lassan lebegett. A probléma is az volt vele, Vaderrel meg Grievousszel, hogy alapból lassan mentek, ha meg a "sprint" üzzemmódba kapcsoltál, akkor emg irányíthatatlanul gyorsak voltak. Ráadásul most hogy belegondolok, Vader is lebegett a sprint közben, ahogy Sidious is (sőt, mind a ketten tudtak repülni
).
Jobban belegondolva, most hogy így mondod, Sidious valóban nem volt valami gyors. Nem tudom, miért emlékeztem arra, mintha gyorsan lebegett volna (egyébként meg Yoda az egyik leggyorsabb).
Mindegy, azóta beraktam az Xbox Classic-ba a játékot és felfrissítettem néhány régi emléket, és hát ritka jó játék még most is a Battlefront 2. Ha kicsit elfogult és laikus akarnék lenni azt mondanám, hogy a hamarosan megjelenő Battlefront (amit egyébként szerintem nyugodtan hívhatnánk akár Battlefront 3-nak is) csupán a grafikájának meg egy-két plusz játékmód megjelenésének köszönheti, hogy nem egy az egyben ugyanaz, mint az elődje. Persze ez egy elég erőteljes mondat így ebben a formában, hisz nem csinálhatnak egy olyan részt, aminek meg köze sincs az előző kettőhöz.
Mindenesetre remekül fest az új játék, a játékmenetbeli újítások ugyan elég csekélynek tűnnek, mégis azt kell mondjam, hogy ez valószínűleg csak azért van, mert magát a játékmenetet már az első két rész is szinte tökéletesre fejlesztette. Szóval nem lehetett könnyű egy eleve tökéletes játékot a megjelenítésen túl tökéletesíteni.
Szerintem az idei játékok közül így is, úgy is a Battlefront lesz a király, sajnálom is, hogy én kimaradok belőle.