Nos, amint látom, az árakat nekem sem sikerült jól belőnöm a jachttal kapcsolatban.
Na mindegy.
Elég kíváncsi típus vagyok, ezért most megnéztem pár videót YouTube-on erről a DLC-ről, különösen a jachtos dologról, mivel ennek a megvalósítása érdekelt a legjobban. Van, ami tetszik benne, van ami kevésbé, de összességében a videók alapján elég királyul sikerültek a jachtok. Ami nagyon szimpatikus, hogy nem egy, hanem három különböző jacht közül lehet választani, ami mindenképp pozitívum, főleg hogy ezeken belül is van több kategória, már ami a hajóhoz járó extrákat illeti. A jacht belsejének és külsejének teljes testre szabhatósága mellett is megemelem a kalapom, hajam, bolygóm, univerzumom, egyszóval mindenem a Rockstar előtt, a látottak/hallottak alapján ezúttal nagyon kitettek magukért. Az, hogy a jachtból valóban egy vízen úszó ingatlan lett, tetszik is meg nem is. Tetszik azért, mert elég királyság, hogy most már a tengeren is lakhatunk, ráadásul egy elég luxus otthonban, ami elég sok praktikus funkcióval is rendelkezik, amivel a normál ingatlanok nem (pl.: helikopterleszálló meg mini dokkok a kisebb hajóknak, csónakoknak). Másrészt viszont ennek az ingatlan funkciónak vannak hátrányai is. A legnagyobb hátrány az, ami miatt a leginkább tartottam, ez pedig az, hogy a jachtot nem lehet manuálisan vezetni, mint a többi járművet. Persze így is elégedett vagyok, hisz a vezethetőség már csak cukormáz lett volna a tortán, de hatalmas feelingje lett volna, ha a vezethetőséget is megoldják. Mondjuk az sem rossz megoldás, hogy van egy saját kapitányunk, aki odavisz minket xy kijelölt partszakaszhoz, de egyrészt ahogy láttam, ez némi pénzbe kerül, másrészt meg nem olyan tuti töltőképernyőt (sötétséget) bámulni, míg a hajó egyik helyről a másikra vándorol, legalább azt megoldhatták volna, hogy - mint a taxis utazásnál - bejött volna egy opció, hogy szeretnéd-e kivárni és végignézni az utazást, vagy inkább átlépteted és úgy jött volna csak a töltőképernyő. Így szerintem jobb és látványosabb lett volna, de úgy látszik mindent azért a currentgen konzolok sem bírnak még. Három-négy videó után nagyjából ez a véleményem a jachtokról. A DLC többi tartalmáról nem néztem videókat, mert a szokásos ruhák, járművek meg fegyverek nem izgatnak annyira (mondjuk a revolverről talán mégis megnézek egy-két videót). Összességében elég pöpec DLC-nek tűnik, főleg a jachtok miatt.