NikitaDragovich írta:Én is megkaptam az eredményeket. Tessék:
Angol: 81%
Történelem: 82%
Magyar nyelvtan és irodalom: A %-ra már nem emlékszem, de a lényeg annyi, hogy 3-as lett. Majdnem megvolt a 4-es, de mivel kihagytam az érvelést, így nem tudtam elérni a négyes szintet. Szerencsére szóbelivel fel tudom majd vinni 4-esre a magyart.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Angolból középszintűt tettél csak, nem? Amúgy nem rossz...
![kacsintás ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A töridre irigy vagyok, én azt nagyon elbasztam, sajnálom, hogy éppen csak a négyest értem el.
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Amennyit tanultam belőle az évek alatt, meg ahány történelemmel kapcsolatos dokut néztem a TV-ben, simán összejöhetett volna az ötös, ha az a b*zi töritanár normálisan felkészít az írásbeli vizsga teszt részére.
![facepalm -.-](./images/smilies/icon_mad.gif)
Na mindegy.
A magyarod eredménye eléggé meglep. Azt hittem, hogy neked, mint nagy, szinte már kiváló írónak meg jó szövegértőnek simán meglesz a 80, vagy akár a 90% feletti eredmény is. Kár érte, de amúgy azt aláírom, hogy gusztustalanul kevés időt adnak hozzá. Ahogy egyébként infóból is.
Tényleg, neked az előrehozott infód hányas is lett? Biztos mondtad már tavaly, rémlik is valami ezzel kapcsolatban, de már rohadtul elfelejtettem.
Luszie: Jó, oké, az tényleg kicsit túlzás, hogy simán meglett, de azért kemény hét ponttal a kettes minimum pontszáma fölött sikerült teljesíteni, ami azért tőlem nem rossz.
Főleg azok után, hogy a két év végi vizsgám egyes lett és így alig jutottam el az érettségire.
Az emelt angolos gratulációdat köszi!
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Amúgy hasonló helyzetben voltunk, mert a középiskolás tanáraim engem se készítettek fel túlzottan erre az emelt angolra, vagyis inkább konkrétan az egészet rám hagyták és le se szarták, hogy egyáltalán átmegyek-e.
És az is tök jó az én szemszögemből, hogy majdnem azon a tudásszinten vagyok, mint amilyenen te voltál két éve. Jó, tudom hogy az azért messze nem volt tökéletes, de nekem az is elég kezdésként, ha már megvan a középfokú nyelvvizsgám.
Szerk.: Amúgy remélem, jól tudom, hogy a gimis/középiskolás emeltszintű angol érettségin 60%-tól felfelé nemcsak az ötöst, hanem a középfokú, egészen pontosan a B2-es nyelvvizsgát is megkapom, igaz?
![bizonytalan :insecure:](./images/smilies/icon_cry.gif)