Sziasztok, új játékos vagyok és egyedül játszom, és van némi problémám.. Voltam olyan bátor (hülye), hogy megvettem a criminal enterprises started packot (dögöljek meg, ha az tényleg 10 milla össz tartalom, majd egyszer kiszámolom), és amint elkezdtem az így szerzett javakkal játszani, kiderült, hogy nem érte meg
Na jó, nem olyan rossz, 50-60%-os akciónál szerintem megéri (ha valaki gondolkodna rajta).
A gondom az, hogy van motoros klubom, bunkerem, és irodám is, meg kaptam egy millát, jelenleg 470 ezrem van, és nem tudom, hogy tudnék több pénzt keresni. Biztosan fizetem a tanulópénzeket, de jelenleg csalódott vagyok.
Az első adag cucc a raktárba 3db-os 18 ezres volt, rájöttem, hogy nem éri meg, mert kevés zsé marad. Összegyűjtöttem a raktáramba 6 cuccot (1*18+3*2=24 ezer), mondom eladom, 82-őt ad érte, 82-24=58k, tiszta pénz, jó lesz. Azonnal kilőtt egy másik játékos, buktam az egészet. Aztán rájöttem, hogy erre való a ghost protection, ami 12k, és két és fél percig nem mutat a radar (azt nem tudom mennyire, erről semmit sem találtam, vajon abszolút elrejt, és csak az lát, aki mondjuk jön szembe?). Itt már akadnak gondjaim. Leteszteltem egy cuccal. Leszállítás, irány a repülőtér, 3-5 perc röpködés, plusz előtte leszállítani kocsival, az alsó hangon 36k ghost, + a cuccokért a 2k (nem beszélve a játékidőről, és hogy egyfolytában farmolom a cuccokat meg a supplykat). Arról sem találtam semmit, egy játékos hány cuccot szállíthat el raktárból, bizonyos szint felett több játékos kell (úgy tudom).
A motorosnál meg a félelmem az, mást sem látok, hogy kiírja a játék, xy motoros vezér éppen leszállít, nézem a tértképet, zsongják körül a játékosok.
A bunker meg fejlesztésre van állítva, nem pénzkeresésre, zabálja a supply-t, meg a pénzt.
Nem tudok valamiről? Szóló játékosként hogy érvényesüljek? Vannak trükkök, hogy public sessionben egyedül vagyok és akkor szállítok le, vagy hogyan? Hogy tudom magam megvédeni? Ha ott döcögök busszal/kukáskocsival, a 400-as rankos, repülős kocsis rakétás, hőkövetős játéksokkal szemben, akiknek nem számít a pénz, nyilván nincs esélyem.
Amig nem volt strater packom, kocsi leadással, boltokkal, küldikkel napi 30-40k összejött. Jelenleg veszteséges vagyok. Heistekkel nem tudok pénzt keresni, mert a Fleca job van meg, a második szöktetősre ha hostolok, nem ad be játékost, ha nem hostolok, hanem én joinolok, nem sikerül megcsinálni, mert valaki mindig sorozatban meghal, és valaki más mindig megunja, és oszlik a csapat.
Minden tanácsot meghallgatok, köszi, jó játékot.