Sziasztok, új játékos vagyok és egyedül játszom, és van némi problémám.. Voltam olyan bátor (hülye), hogy megvettem a criminal enterprises started packot (dögöljek meg, ha az tényleg 10 milla össz tartalom, majd egyszer kiszámolom), és amint elkezdtem az így szerzett javakkal játszani, kiderült, hogy nem érte meg
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Na jó, nem olyan rossz, 50-60%-os akciónál szerintem megéri (ha valaki gondolkodna rajta).
A gondom az, hogy van motoros klubom, bunkerem, és irodám is, meg kaptam egy millát, jelenleg 470 ezrem van, és nem tudom, hogy tudnék több pénzt keresni. Biztosan fizetem a tanulópénzeket, de jelenleg csalódott vagyok.
Az első adag cucc a raktárba 3db-os 18 ezres volt, rájöttem, hogy nem éri meg, mert kevés zsé marad. Összegyűjtöttem a raktáramba 6 cuccot (1*18+3*2=24 ezer), mondom eladom, 82-őt ad érte, 82-24=58k, tiszta pénz, jó lesz. Azonnal kilőtt egy másik játékos, buktam az egészet. Aztán rájöttem, hogy erre való a ghost protection, ami 12k, és két és fél percig nem mutat a radar (azt nem tudom mennyire, erről semmit sem találtam, vajon abszolút elrejt, és csak az lát, aki mondjuk jön szembe?). Itt már akadnak gondjaim. Leteszteltem egy cuccal. Leszállítás, irány a repülőtér, 3-5 perc röpködés, plusz előtte leszállítani kocsival, az alsó hangon 36k ghost, + a cuccokért a 2k (nem beszélve a játékidőről, és hogy egyfolytában farmolom a cuccokat meg a supplykat). Arról sem találtam semmit, egy játékos hány cuccot szállíthat el raktárból, bizonyos szint felett több játékos kell (úgy tudom).
A motorosnál meg a félelmem az, mást sem látok, hogy kiírja a játék, xy motoros vezér éppen leszállít, nézem a tértképet, zsongják körül a játékosok.
A bunker meg fejlesztésre van állítva, nem pénzkeresésre, zabálja a supply-t, meg a pénzt.
Nem tudok valamiről? Szóló játékosként hogy érvényesüljek? Vannak trükkök, hogy public sessionben egyedül vagyok és akkor szállítok le, vagy hogyan? Hogy tudom magam megvédeni? Ha ott döcögök busszal/kukáskocsival, a 400-as rankos, repülős kocsis rakétás, hőkövetős játéksokkal szemben, akiknek nem számít a pénz, nyilván nincs esélyem.
Amig nem volt strater packom, kocsi leadással, boltokkal, küldikkel napi 30-40k összejött. Jelenleg veszteséges vagyok. Heistekkel nem tudok pénzt keresni, mert a Fleca job van meg, a második szöktetősre ha hostolok, nem ad be játékost, ha nem hostolok, hanem én joinolok, nem sikerül megcsinálni, mert valaki mindig sorozatban meghal, és valaki más mindig megunja, és oszlik a csapat.
Minden tanácsot meghallgatok, köszi, jó játékot.