Ebbe a témába jöhet a Heavy Rain, Beyond:Two souls és a Detroit:Become Human véleményezése.
[majd magam is írok egy posztot, nemrég belekezdtem a Heavy-be (úgyhogy ne spoilerezzétek el!
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Nem olvastam el további spoilereket, de amúgysem baj, mert nem mostanában fogok játszani ezekkel.Luszie írta: ↑2020. 01. 22. 15:26Igen, régebbi a Beyond, még PS3-ra jelent meg. Azért néhány ezret most is kell adni érte. Van egy Heavy-s bundle, azt szokták folyton leakciózni, abban megérné megvenni, de ugye neked már megvan az a játék...
Bocs, akkor lehet, hogy most spoiler-eztem neked, nem akartam. Bár... nem biztos, hogy ott kötsz ki vele/velük. 6-8 féle különböző befejezés van minden karakternél. Amit leírtam csak egy a sok közül. így, hogy már az elején meghaltál, nagyon sok mindenről lemaradtál. Én újrajátszanám a játékot, mert a három karakter story-ja összekapcsolódik, és az ad egy pluszt, hogyha látod, hogy Kara "milyen szerepet" vesz fel, mert ugye Markus a "szabadságharcos", aki az androidért harcol. Connor a nyomozó, aki az emberek és az androidok közti átmenetet képezi (ha emberivé tesszük, akkor az androidok mellé áll, ha nem, akkor az emberek oldalán marad), és van Kara, akinek a szerepét akkor nem mondom el.
Ha már a haláloknál tartunk, az is nagyon jelképes, hogy Connor miért tud mindig visszatérni, a másik két karakter pedig miért nem: Neki van egy küldetése, amit végig kell vinnie. Ki kell derülnie, hogy ő sikerrel jár-e, vagy sem. Ebből a szempontból Connor az igazi "robot", a másik két karakter pedig "emberi". -Bár persze azt tudjuk, hogy őket is bármikor újra lehetne programozni.Mondjuk ez számomra azért is izgalmas, mert annak ellenére, hogy Connor áll llegközelebb az emberekhez (akik a játékban az "érzelmileg halott" réteget képviselik bizonyos értelemben), mégis ő fejlődött a legtöbbet érzelmileg a történet során. Persze, csak akkor, ha deviánsként kezeljük őt.
Az nem volt fura, amit képviselt, hanem, hogy ezekért "robotként" állt ki. Szóval, megértettem, amit akartak... csak, mégis bennem volt végig, hogy "oké, ez mind szép és jó, de ti akkor is "csak" robotok vagytok. Nem tudtok szaporodni, az hogy létezhettek, az embereknek (az elnyomóitoknak) köszönhetitek". Úgyhogy a felszabadulás iránti vágyat értettem, de nem értettem meg 100%-ban, amiket ezáltal kifejeztek a karakterek. Most ebből az jönne le, hogy én a történet során az emberek oldalán álltam...Ez nem igaz, csak Markus szónoklásait én túlságosan romantikusnak találtam.
![]()
Jaja, tiéd a pont, a Beyond nem volt ingyenes a közelmúltban, legalábbis az elmúlt két évben biztosan nem. Lehet még a PS3-mon volt ingyenes, mert asszem a két konzolnál külön tesznek ingyenessé olyan játékokat, amelyek amúgy mindkét platformon elérhetőek. Tehát lehet, hogy volt ingyenesen Beyond, de max. csak PS3-ra. Bár a fene se tudja, én is keverem már itt a dolgokat.Luszie írta: ↑2020. 01. 23. 15:15Hát a Beyond biztos nem.Mert 2018 karácsonya óta van PS-em, és azóta nem láttam ingyen. Valamikor 2018 januárja és novembere között volt ingyenes PS plusszal a Beyond. Én mindig letöltöm az ingyenes játékokat, akkor is, ha egyébként nem fogom kijátszani őket. A Beyond-ra emlékeznék. De az viszont dereng, hogy ingyenes volt valamikor 2018-ban.. Mondjuk, csak frissen hagytuk el 2019-et, nem csodálom, ha neked is összefolynak az évek...
![]()
A Heavy meg a Detroit-tal jött együtt, azt hiszem novemberben, vagy októberben.
Rockstar69 írta: ↑2020. 01. 23. 22:57PS4-re volt ingyenes, az viszont tényleg lehetséges, hogy nem tavaly volt. A Heavy Rain magába jött, nem a Detroit-al.
U.i.: Közben megnéztem, tavaly előtt jöttek: https://www.finder.com.au/playstation-plus-free-games
Konkrétan nem csomagban voltak. Szimplán csak a HR is ingyenes volt abban a hónapban, amikor a Detroit. Csak a HR-t külön a PS böngészőjéből kellett előkotorni, nem jött le egyben a Detroittal és ha jól emlékszem nem jelezte külön menüben a rendszer hogy a HR is ingyenes. Kvázi csak azok tudhatták, hogy ingyenes, akik kikeresték, meg akik hallottak róla a neten, hogy a Detroit mellett az is ingyenes volt. Én is csak emiatt tudtam ingyen leszedni.Rockstar69 írta: ↑2020. 01. 24. 21:59Mutatja nekem is, mert rémlett, hogy valami csomagban volt, ezek szerint ez volt az.
Na jólvan. Nevezhetjük azért csomagnak is...dani.szentgali írta: ↑2020. 01. 26. 17:30Konkrétan nem csomagban voltak. Szimplán csak a HR is ingyenes volt abban a hónapban, amikor a Detroit. Csak a HR-t külön a PS böngészőjéből kellett előkotorni, nem jött le egyben a Detroittal és ha jól emlékszem nem jelezte külön menüben a rendszer hogy a HR is ingyenes. Kvázi csak azok tudhatták, hogy ingyenes, akik kikeresték, meg akik hallottak róla a neten, hogy a Detroit mellett az is ingyenes volt. Én is csak emiatt tudtam ingyen leszedni.![]()