Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2021. 02. 21. 13:39
Abszolút egyetértek veletek. Legyünk őszinték, több mint 7 év bőven elég volt a GTA5-ből és legfőképp a GTA Online-ból. Viszont az elmúlt években hozzáadott tartalmakból kiindulva már rég nem kérdéses, hogy mi az, amit még hozzáadhatnak a játékhoz, mert a repülő motorok, tengeralattjáró, szuperrobotok, űrlények és minden egyéb ilyesmi után szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy gyakorlatilag BÁRMIT belerakhatnak, amit csak akarnak, a játékosok nagy része, akik életben tartják még ezt a játékot, sajnos már jó ideje bármilyen tartalmat befogad és fizet érte, csak legyen. Úgyhogy abban azért mégsem értek egyet, hogy mást már nem lehetne hozzáadni, mert szerintem igenis bármilyen baromságot hozzáadhatnak bármikor és bármekkora mértékben, ahogy azt az elmúlt években végig tették. Sajnos akármit kitalálhatnak, úgy látszik mindig lesz egy (sajnos még most is eléggé nagy számú) réteg, akiknek bármit el lehet adni. Gondoljatok bele, emiatt van az, hogy már évek óta, lassan 8 éve megy a GTA5, pontosabban az Online, és idén már harmadjára fogják kiadni egy harmadik konzolgenerációra. Sajnos amíg a többségnek erre van igénye, addig hiába vagyunk mi, értelmes kisebbség, akik látjuk hogy ez már nem jó, sajnos nem a mi szavunk fog dönteni, hanem azoké, akik komoly bevételi forrást jelentenek az ellustult fejlesztőknek. A GTA6 vagy új GTA pedig majd egyszer talán érkezik, és azért az RDR2 sztorija ad némi okot a bizakodásra, viszont én attól tartok, hogy mindaddig, amíg nem jön egy nagy változás, amolyan nagy pofon a fejlesztőknek, addig bizony a GTA játékok jövőjét nagyban az Online fogja meghatározni...