insanity06 írta:én nem egy tökéletes játékot akarok,mivel a gta iv se volt tökéletes...sőt...voltak hibái...én ezeket szeretném hogy kijavítsák...hogy jobb legyen a játék élmény!A gta v nagy durranás lesz de lemerem fogadni hogy lesz benne nem egy olyan dolog amit kérem vagy kérünk hogy javítsanak ki a VI-ra
Vagyis hibátlan játékot akarsz:D a tökéletest úgy is lehet értelmezni, hogy nincs benne hiba, nem csak úgy, hogy összemixelünk egy SA-t meg egy IV-t:D
Nyílván lesz benne hiba, mivel ők is emberek. Minden részben volt eddig valami kis bug (vagy nagyobb, lásd a IV-ben --> a 100% jutalmat) amit az évek során egyre jobban próbálnak majd kiküszöbölni. Ebben is biztos lesz, csak kevesebbek, és kisebbek. Nem mondom, azért vannak elvárásaitok.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
"Bugmentes, csodálatos, überelhetetlen játék"
Ha olyan hibára gondolsz, hogy pl. nem elég részletes a játék, ami ugye nem a szószóros értelmében "hiba" csak játékélmény szempontjából, hát azt meg remélem, hogy orvosolni fogják majd, ha nem is 100%-os eredménnyel, de valamit kezdhetnének vele. IV-ben nem lehetett túl sok mindent csinálni, SA-ban viszont eléggé. Ezt nem értem miért vették ki a IV-ből, mert azt nem hiszem el, hogy egész New Jersey, Manhattan, stb... területén egy db tetóválószalon, ill. fodrászat nincs.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
bezzeg a kabaré klubbot belerakták, ami meg szerintem akkora egy baromság...
Legyen sokoldalúbb a játék, ez az egyik fő kívánságom a legelső "álmodozós" posztommal egybevéve. Azok talán egy picivel fontosabb tényezők számomra, amiket oda írtam még annó.