insanity06 írta:én nem egy tökéletes játékot akarok,mivel a gta iv se volt tökéletes...sőt...voltak hibái...én ezeket szeretném hogy kijavítsák...hogy jobb legyen a játék élmény!A gta v nagy durranás lesz de lemerem fogadni hogy lesz benne nem egy olyan dolog amit kérem vagy kérünk hogy javítsanak ki a VI-ra
Vagyis hibátlan játékot akarsz:D a tökéletest úgy is lehet értelmezni, hogy nincs benne hiba, nem csak úgy, hogy összemixelünk egy SA-t meg egy IV-t:D
Nyílván lesz benne hiba, mivel ők is emberek. Minden részben volt eddig valami kis bug (vagy nagyobb, lásd a IV-ben --> a 100% jutalmat) amit az évek során egyre jobban próbálnak majd kiküszöbölni. Ebben is biztos lesz, csak kevesebbek, és kisebbek. Nem mondom, azért vannak elvárásaitok.
"Bugmentes, csodálatos, überelhetetlen játék"
Ha olyan hibára gondolsz, hogy pl. nem elég részletes a játék, ami ugye nem a szószóros értelmében "hiba" csak játékélmény szempontjából, hát azt meg remélem, hogy orvosolni fogják majd, ha nem is 100%-os eredménnyel, de valamit kezdhetnének vele. IV-ben nem lehetett túl sok mindent csinálni, SA-ban viszont eléggé. Ezt nem értem miért vették ki a IV-ből, mert azt nem hiszem el, hogy egész New Jersey, Manhattan, stb... területén egy db tetóválószalon, ill. fodrászat nincs.
bezzeg a kabaré klubbot belerakták, ami meg szerintem akkora egy baromság...
Legyen sokoldalúbb a játék, ez az egyik fő kívánságom a legelső "álmodozós" posztommal egybevéve. Azok talán egy picivel fontosabb tényezők számomra, amiket oda írtam még annó.