Június 11-én egyébként az E3-on újabb infómorzsákat kapunk majd a Tlou 2-ről. Én már pont nem leszek itthon, hogy első kézből értesüljek róla, de mindenképpen izgatott vagyok.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Eh, már csak pár repedés, törés és a benőtt növényzet hiányzik..Luszie írta:Mai feladvány... hol készülhetett a fénykép?és kit mire emlékeztet?
![]()
Bocs a béna link miatt, megszűnt a képhost, és még lusta voltam másik képfeltöltő portált keresni.
http://kepkuldes.com/images/f49db5c53b1 ... 404865.jpg
... meg egy függöny.Gonzales írta:Eh, már csak pár repedés, törés és a benőtt növényzet hiányzik..
Itt nem erről van szó. Sőt, egyébként a TLou 1 sikere miatt úgy gondolom, a 2 túl lesz hypeolva elég szépen. De ez szintén annak tudható be, hogy ritkán jönnek igazán nivós játékok a piacra.dani.szentgali írta: ↑2018. 11. 05. 16:19
Tudom és elfogadom, hogy nálad kb. csak az Uncharted meg a Last of Us az egyetlen, ami nem túlhypeolt. Viszont az elfogultságot azért nálad is lehet érezni, mert ahogy nálad sosem lesz 10 pontos pl. az RDR2, úgy nekem sem lesz sohasem kedvencem a TLOU. Szóval szerintem itt szimplán ízlésekről és pofonokról van szó. És pont emiatt nem fogod 10 pontosra értékelni az RDR2-őt. Már elhatároztad, hogy TLOU lesz az örök kedvenc és legjobb játék, ahogy sokaknál a GOW vagy az RDR2. És ez így van rendjén.