100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.

Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Tevékenységek

Bár a legtöbb Red Dead Redemption 2-ben elérhető különleges tevékenységet még homály fedi, előzetesekből, képekből és leírásokból már tudunk következtetni néhány mellékküldetésre és egyéb tevékenységre, amivel kikapcsolódhatunk egy-egy meghatározó sztoriküldetés között.

A fejlesztők egyben egy szabadabb játékmenetet ígérnek, ahol nincsenek éles határok a sztori küldetések és a másodlagos feladatok között. Ezt részben segítheti a véletlen találkozásokon, eseményeken alaupló feladatok (random encounters, random events), melyet anno az GTA IV-ben mutatott be a Rockstar, majd továbbfejlesztette az első Red Dead Redemption-ben és GTA V-ben. Persze ez csupán feltételezés, de a következő tevékenységek valószínűleg valamilyen mellékküldetés formájában is elérhetőek lesznek.

 

Vadászat

A vadászat egyértelműen fontos eleme lesz a játéknak. Valamilyen formában ez már az első Redemption-ben is elérhető volt, de most, hogy a Van der Linde banda tagjaként éljük majd mindennapjainkat, különösen fontos szerepet fog kapni. Az elejtett vadak most is megnyúzhatóak és eladhatóak, de például már nem lesz mindegy, hogy hogyan kapjuk el őket. A zsákmányejtésről részletesen a Vadászat cikkünkben tudsz oldani.

 

Párbajozás

Az olasz Everyeye nevű játékmagazin előzeteséből kiderül, hogy az első Red Dead Redemption-ben megismert párbajozás visszatér, ami nem csoda, hiszen elenhegedhetetlen része a vadnyugatnak.

 

Póker

A Texas Hold'em, a Blackjack már nem újdonság a Red Dead sorozatban. A kártyaparti már az előző játékban is remek kikapcsolódást nyújtott. Az egyik előzetes kép alapján a póker mindenképp visszatér a Red Dead Redemption 2-ben is.

 

Gyűjthető cigaretta kártyák

A Collector's Box csomag tartalmának leírásából kiderül, hogy pakkba nem véletlenül került bele 12 egyedi cigaretta kártya, azokat ugyanis a játékban is összegyűjthető változatok inspirálták.

 

Versenyzés

John Martson-nal több olyan sztori küldetést teljesíthettünk, ahol lóháton kellett versenyezni. A Red Dead Redemption 2 Special Edition és Ultimate Edition változata a hivatalos leírás alapján egy extra versenylovat is tartalmaz, amiből arra lehet következtetni, hogy valamilyen formában újra meg kell majd mérettetnünk hasonló játékokban.

 

Vadlovak befogása

Az első Red Dead Redemption játékban néhány fő küldetés és a szabad játék alkalmával is befoghattunk vadlovakat. Hasonló sztori küldetés, mellékfeladat vagy bármikor elérhető lehetőség az RDR2-ben is lesz, melyről egy hangulatos jelenetet láthatunk a játék harmadik előzetes trailerében.

Érdemes visszanézned, mert ez a cikkünk folyamatosan frissül az új képek, trailerek és magazin előzetesek információi alapján.

Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások