100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Jön a Red Dead Redemption 2, csütörtökön trailer!

Vége a találgatásoknak: a Rockstar Games hivatalosan is bejelentette, hogy 2017 őszén jön a Red Dead sorozat harmadik része, ami a Red Dead Redemption 2 címet kapta.

A játék többjátékos módot is tartalmaz majd, és egyelőre csak PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik. Csütörtök délután, magyar idő szerint 17:00-kor egy trailert is kapunk!

Alább a hivatalos bejelentés:

"Világszerte 2017 őszén érkezik PlayStation 4 és Xbox One rendszerekre Red Dead Redemption 2.

A könyörtelen amerikai vadnyugaton játszódó izgalmas történet, valamint a hatalmas és atmoszférikus világ mellett a játék egy vadonatúj online multiplayer élményt is ad majd.

Tekintsétek meg az október 20-án csütörtökön, [magyar idő szerint] 17 órakor érkező Red Dead Redemption 2 trailert a rockstargames.com-on, illetve a hivatalos Rockstar Games YouTube és Twitch oldalakon."

Ezzel együtt elstartolt a játék hivatalos weboldala is.


Rockstar69
Offline
2016. 10. 18. 15:15
Na mi lett a játék neve? Red Dead Redemption 2. Hogy írjuk röviden? RDR 2! Remélem emlékeznek még a nyelvészprofesszorok, akik régebben vitatkoztak velem.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 18. 16:05
Rockstar69: Csak annyit mondanék ehhez, hogy te és a Rockstar Games egy logikát követtetek, Davekoma, én és a többiek pedig egy másikat. Az, hogy a Rockstar most RDR2-őt fog készíteni, nem feltétlen a te zsenialitásodat igazolja. Mondjuk nem igazán értem ezt az elnevezést. Ezek szerint a Revolvert teljesen elfelejtették és meg nem történtnek tekintik? Vagy ez az RDR2 olyan szó szoros értelmében vett folytatás, ami történetileg szorosan kapcsolódni fog a John Marston-os sztorivonalhoz, esetlegesen közvetlenül utána veszi majd fel a fonalat? Az alapján, hogy a Revolvert nemrégiben trófeákkal újra kiadták, inkább az utóbbit tudom elképzelni. Mondjuk nagyon remélem, hogy az RDR2 főszereplője nem az RDR1 epilógusában megismert nyivákolós kurva Jack Marston lesz, mert akkor kiszaladok a világból. Persze ha megöregedett és új, komolyabb, mélyebb szinkronhangot kapott akkor még el tudnám viselni, de egy új szereplő - esetleg szereplők? - lenne az igazi. Csütörtökön remélhetőleg megtudunk egy-két dolgot a trailerből, bár a GTAV első trailere is több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt...

dvflls
Offline
2016. 10. 18. 18:09
Ez bizony marad konzol exkluzív. Az anyjuknak a kurva picsáját. Azért a 4K-feature reméljük ki lesz aknázva az új PS4-en.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 18. 18:13
Igen, tisztán láthatóan valamiért nagyon ragaszkodnak a Red Dead játékok konzolos exkluzivitásához. Talán arra kevesebb meló egy játék fejlesztése, mert csak egy (pontosan kettő a két konzol miatt) rendszert kell figyelembe venniük, amelyek teljesen fixek.

Rockstar69
Offline
2016. 10. 18. 19:43
dani.szentgali: A Red Dead Revolvert nem sokan ismerik, a Red Dead Redemption pedig már legendássá vált. Teljesen ésszerű, hogy egy jól befutattott brandnek a nevét kapta a játék.

totyak
Offline
2016. 10. 18. 20:14
Nem folytatás lesz, hanem egy előzmény. A képen pedig minden bizonnyal Dutch bandája látható, így nyilván MArston is ott lesz a játékban, gondolom ő lesz a játszható karakter. Még azzal együtt is kíváncsi vagyok a játékra, hogy az első nekem nem tetszett túlzottan, illetve, hogy nincs pc bejelentés. Bár sehol nem hangzott el olyasmi, hogy a játék konzol exkluzív lesz, később jöhet pc-re is. Még elényös is lenne egy előzménytörténet, mert akkor a pc-s játékosoknak nem gond, ha nem ismerik a Redemption történetét. Persze ugyanez igaz a konzolosokra is, akik nem játszották az előzőt.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 18. 21:45
Rockstar69: Hát nem tudom. Nekem még mindig nem olyan egyértelmű. Ennyi erővel a kevésbé ismert GTA-kat sem kellett volna beszámítani a sorozatba. Jó, persze a két első GTA és a London is ismert volt azért, de a GTA3-hoz, San Andreas-hoz, Vice Cityhez és egyéb, 3D-s GTA mellett azért nem akkora durranás, főleg nem mai szemmel nézve. A GTAV viszont mégis GTAV nevet kapta, nem pedig GTA3 nevet, pedig a GTA1-nek még konkrétan megnevezett főszereplője meg sztorija se volt... meg ha a branddel van a gond, akkor a Redemption miért kapta meg a Red Dead előtagokat? Na mindegy, ez nekem kicsit magas, mint az éra dolog, hogy a HD éra előtti részek nem történtek meg a HD éra játékainak történetei előtt. Mivel a Rockstar úgy nevezte el a játékot, ahogy, ezért nem fogok tovább vitatkozni erről, mert felesleges, neked lett igazad. Ettől függetlenül nem olyan egyértelmű ez a logika, és ezt nem csak én gondolom így.
totyak: Ezt csak spekulálod, vagy valahol olvastad, hogy ez egy előzménysztori lesz? Mert én még nem hallottam erről a teóriáról. Mondjuk benne van a pakliban, de én remélem, hogy nem előzmény lesz. Persze John Marston visszatérése nem lenne rossz, meg az előzmények bemutatása sem lenne feltétlenül rossz, de egy teljesen új sztori új karakterekkel frissebben hatna.

dvflls
Offline
2016. 10. 18. 21:54
Szerintem nem előzmény lesz, az nem is lenne teljes értékű folytatás, és nem RDR 2 -nek hívnák. Hülyén is nézne ki ha egy előzmény Lényegében több feature-t tartalmazna, mely nagyjából azonos korban játszódik. Szerintem teljesen új sztori lesz, új grafikus motor, szerintem közé nem lesz az első RDR-hez én így látom

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 18. 22:32
dvflls: Azért az már a cím miatt is erős túlzás kicsit, hogy semmi köze nem lesz az elődhöz, de én is úgy gondolom, hogy az új játék nem egy előzmény lesz. Azt nem állítom, hogy nem lesznek átfedések, utalások az előző rész sztorijával, egy-két főbb figurájával/figuráival kapcsolatban, de az előzménysztori szerintem sem lenne méltó vagy ésszerű egy vadiúj generáción debütáló játék megvalósításához. Remélem, a Rockstar is így gondolja ezt és nem egy újabb John Marston sztorit kapunk, amiben Dutch és bandája szolgálatában állunk egészen a menekülés és az FBI-jal való egyezség pillanatáig.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 19. 00:24
Szerintem ez egy előzmény lesz, mert a képen látom John Marstont (bal oldalon a legelső) és Bill Williamsont (jobb oldalon a harmadik). Amúgy gondoltam, hogy akárcsak az előző két része, ez is konzol exkluzív lesz.

totyak
Offline
2016. 10. 19. 19:02
dani.szentgali: Csak speulálom, de nagyon kézenfekvő.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 20. 15:51
totyak: Sajnos valóban az, pedig remélem, hogy nem előzmény lesz. Sokkal jobban/frissebben hatna szerintem egy teljesen új vagy csak apróságokban kapcsolódó sztorivonal. De majd ma remélhetőleg meglátjuk.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások