100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Áprilisig biztosan várat magára a vadnyugat

Leghamarabb 2018 áprilisában siethetnek a rajongók a boltokba az első Red Dead Redemption 2 példányokért, a játék kiadója ugyanis az aktuális üzleti évben már nem számít a szoftver megjelenésére.

A Take-Two Interactive kedden tartotta legfrissebb üzleti beszámolóját, melyben a március 31-én zárult 2017-es fiskális évét summázta, és természetesen a jövőbeli tervekről is számot adott. A jelentésből derült ki, hogy nem csak tavaszra csúszik az új Red Dead megjelenése, de az biztosan csak a 2019-es üzleti évben lesz esedékes, ami 2018. április 1-jén kezdődik.

A Rockstar Games a hét elején árulta el, hogy a jövő év tavaszára halasztja a Red Dead Redemption 2 megjelenését, mert több időre van szüksége a PlayStation 4 és Xbox One konzolok képességeinek kiaknázásához. Az új információk fényében az új dátum 2018 áprilisát vagy májusát jelenti. Az előző RDR játék 2010. május 18-án debütált.


dani.szentgali
Offline
2017. 05. 24. 22:56
Na király... egy hete még reménykedtem egy esetleges őszi megjelenésben még úgy is, hogy tudtam legbelül, hogy kb. ez lesz a vége. Erre három nap alatt kitalálja a Rockstar, hogy nemhogy idén ősszel nem kapjuk meg a játékot, de még majd' egy teljes évet kell rá várnunk. Ez azért durva. Ráadásul ahogy a Rockstar tempóját ismerem, már akkor örülhetünk, ha jövő májusban, az előző rész nyolcadik évfordulója környékén megkapjuk a játékot. Egyébként meg csak később jöhet. Szóval az áprilist szerintem nyugodtan elfelejtheti mindenki. Na mindegy.

Az egyéves csúsztatás fényében azért nagyon ajánlom a Rockstarnak, hogy tényleg egy minőségi játékot kapjunk, ami felülmúlja majd az első részt is. Azt is remélem, hogy nem a buzi RDR Online miatt kell még ennyit várni a játékra, hogy most közvetlenül a megjelenéskor indíthassák el a fos multiplayeres baromságukat. Bár akár ez is állhat a háttérben. A lényeg, hogy nehéz egy év elé nézünk. Remélem, hogy a R* azért most több képet, információt is megoszt majd a készülő játékról. Egy E3-mas szereplés sem lenne rossz, bár tudom, hogy az eddigi tapasztalatok alapján erre aránylag kicsi esély van. Majd meglátjuk mit hoz a jövő, addig meg reménykedjünk abban, hogy jövő ilyenkor már egy fantasztikus, izgalmas, akciódús, minden igényt kielégítő vadnyugatos játékkal fogunk játszani.

UnNarrator
Offline
2017. 05. 25. 23:13
Nézzük a jó oldalát: a GTA VIce még nem csúszik.

dani.szentgali
Offline
2017. 05. 28. 16:32
UnNarrator: Ha ilyen tempóban haladnak az RDR2-vel, akkor a GTA VIce Cityről leghamarabb 2020 körül vagy még később fogunk először hallani, a megjelenésig meg még a szakállunk is kinő.

UnNarrator
Offline
2017. 08. 14. 12:58
dani.szentgali:
Ma ilyen megkésett reakciós napot tartok, úgyhogy következzék az itteni:

Az enyém maximum megőszül, vagy kiegészül a fülemből kifolydogálóval.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások