100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A GTA San Andreas és még két Rockstar játék érkezik Xbox One-ra

Három további Rockstar Games játék lesz játszható hamarosan Xbox One-on is. A GTA San Andreas, a Midnight Club: Los Angeles és a Table Tennis is csatlakozik a visszafelé kompatibilis játékok közé.

Mindhárom cím Xbox 360 változata június 7-től lesz játszható Xbox One konzolokon is, akár lemezes, akár digitális változatot vásároltunk egykor, vagy vásárolunk majd a jövőben.

A fejlesztők egyúttal megerősítették, hogy a GTA San Andreas-ból az eredeti Xbox verzió tulajdonosainak is automatikusan az Xbox 360-ra kiadott, feljavított felbontással és látóhatárral felturbózott változatot telepíti majd a rendszer, illetve a Midnight Club LA-ből mind az alapjáték, mind Complete Edition futtatható lesz.

Korábban a GTA IV és a a Red Dead Redemption csatlakoztak a visszafelé kompatibilis játékok sorába, utóbbi még Xbox One X feljavítást is kapott.


Gege
Offline
2018. 06. 01. 21:04
kellett mint egy falat kenyér

van egyáltalán valakinek xbox oneja?

Luszie
Offline
2018. 06. 01. 23:19
Gege: Ami igaz, az igaz.

Maccs
Offline
2018. 06. 02. 10:00
Az még a szép az egészben hogy boltban ujonnan 9ezerért képesek adni a 360-as San Andreast. Használtan is 5ezer. Ez mi!? Gege nekem az van abbol is az One X!

dani.szentgali
Offline
2018. 06. 02. 12:22
Maccs: Hát az valóban durva kicsit, hogy a San Andreas még mindig ilyen drága. Még szerencse, hogy nekem megvan tabletre. Igaz, hogy az érintőképernyős irányítással még mindig nem vagyok a legmelegebb baráti viszonyban, de már egész jól megszoktam és azért a tablet nagy kijelzője miatt valamivel jobb és használhatóbb az irányítás, mint telefonon.
Gege: Ez jó volt!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások