100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Kilépett a béta státuszból a Red Dead Online! Jól kidolgozott passzív móddal, póker minijátékkal és rengeteg újdonsággal bővült a multiplayer. Nyártól különböző szerepeket is vállalhatunk.
Hírek /

Hivatalos kézikönyvet kap a Red Dead Redemption 2

Két könyv is azonnal segítségünkre lehet a Red Dead Redemption 2 megjelenésekor, ha elakadunk egy-egy küldetés, mellékfeladat vagy egyéb tevékenység során. A Rockstar Games bejelentette, hogy a Piggyback kiadásában két hivatalos kézikönyvet is készít a játékhoz.

Az angol, német, spanyol, olasz és francia nyelven megjelenő útmutatóból egy Standard Edition és egy Collector's Edition is előrendelhető a Rockstar Warehouse-on. Mindkét kiadás tartalmaz egy részletes segédletet a játékmenethez, leírásokat a küldetésekhez, karakterleírásokat, térképeket és egy mindenre kiterjedő címszólistát.

A különbség a két változat között, hogy a Collector's Edition gyűjtői kiadás kemény fedeles kiadásban, jobb minőségű papírra nyomtatva jelenik meg, valamint exkluzív karakterrajzokat tartalmaz majd.

Mindkét könyv a játékkal egyidőben, október 26-án jelenik meg. A Standard változat ára €24.19, a Collector's pedig €29.99 euróba fog kerülni.


dani.szentgali
Offline
2018. 08. 06. 12:17
Ez jópofa dolog. Mondjuk nekem anno az első résznél is bőven elég volt a játék felkutatásához és kiismeréséhez a mellékelt térkép, ott is épp elég plusz infó volt a játékról, de nem tűnik rossznak ez a kézikönyv. Ez talán azt is jelentheti, hogy a játék valamivel összetettebb lesz az elődjénél is.
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások