100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Őrült rajongói cuccok jönnek a Red Dead Redemption 2-höz

Elképesztően ötletes, hangulatos és nyálcsorgató rajongói tárgyakkal bővül hamarosan a Rockstar Warehouse és néhány kiválasztott bolt kínálata. A Rockstar ma bemutatta a Red Dead Redemption 2 relikviákat, melyek nemsokára elérhetőek lesznek, szokás szerint csak limitált ideig.

Az új termékek között akad dinamit formájú USB töltőkábel és gyertya, feles pohár, sörnyitó, dominó, összerakható 3D modellek, na meg persze nagyon menő pólók és matricák.

Az összes termék megtekinthető a Rockstar Games galériájában.

FRISSÍTVE 2018.09.01. 10:15:

Íme a képek a teljes választékról. :)

GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTAGTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTAGTA GTAGTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA


Danchos
Offline
2018. 09. 02. 06:51
Sziasztok!

A mozdony leírása meglepetést rejt, hiszen ha figyelmesen elolvassátok az eredeti oldalon, a Rockstar megerősítette, hogy New Austin is visszatér a Red Dead 2-ben.

Bence (Visali)
Offline
2018. 09. 02. 11:16
Danchos: És tényleg, "Ambarino, New Hanover, West Elizabeth, Lemoyne and New Austin". Nagyon jó észrevétel

dani.szentgali
Offline
2018. 09. 03. 16:10
Danchos: Bizony, nagyon jó megfigyelő vagy! Én nem vettem volna észre, ha nem említed meg. Mindenesetre köszi, mert így nyilvánvalóvá vált az a kérdés, ami eddig is nagyon valószínű volt, azaz most már biztos, hogy lesz az új játékban olyan játékterület is, ami az előző részben már játszható volt. És az én személyes kérdésem is megválaszolásra került, amit az előző poszt alatt tettem fel, vagyis most már borítékolható, hogy Blackwater és az ottani bank nemcsak amolyan prológusküldetés képében köszönnek majd vissza az előző epizódból, mint ahogy anno Ludendorff a GTAV-ben, hanem egy bármikor bejárható, szabad terület lesz, amit vélhetően kicsit azért átalakítottak és grafikailag felújítottak a fejlesztők. Ráadásul nemcsak Blackwater, hanem egész West Elizabeth bejárható lesz, valamint New Austin is visszakerül a játékba. Bár érthető módon kíváncsi vagyok az új területekre is és általában nem vagyok oda érte, ha olyan játékterületeket pakolnak elénk egy új játékba, amelyeket egy régebbiben már bejárhattunk, ez egyszer nagyon örülök a visszatérő helyszíneknek. Ja, és most látom Visali kolléga posztjában, hogy New Austin is visszatér. Gondolom nem én leszek az első, aki amint elérhetővé válik a terület, azonnal Armadillo felé veszi majd az irányt. Szóval nagyon király lesz a játék, és tényleg kíváncsi vagyok, hogyan fognak felhasználni, átalakítani és a jelenlegi trendekhez igazítani két, 8 évvel ezelőtti játékteret.

Ja, és persze a rajongói cuccok is nagyon zorallul néznek ki! Az a kérdésem, hogy ezeket a cuccokat csak a Rockstar Warehouse-ból lehet megrendelni, illetve csak a tengerentúlról lehet beszerezni, igaz? Magyar bolt (Konzolvilág vagy más egyéb konzolbolt, esetleg hazai forgalmazó vagy ilyesmi) nem fogja árusítani, tehát csak netről tudok rendelni külföldről, ugye?

Danchos
Offline
2018. 09. 03. 16:30
Rendesek vagytok, skacok, de valójában nem az enyém az érdem, én is néhány YouTuber által jutottam az információhoz.
Mindenesetre érdekes lesz, hogyan hozzák vissza a régi területeket. Mivel 1899-ben járunk majd az új rész során, valószínűleg bizonyos eltéréseket fogunk tapasztalni. Az eredeti történethez képest mégiscsak 12 évvel korábban bújunk Arthur bőrébe. De ez bőven a Red Dead 2 előnyére válhat. Különben meglehet, hogy Nuevo Paraiso egyáltalán nem, vagy csak részben kerül bele a játékba, mert a gameplay videóban látott sivatagos terület a spekulációk alapján egy új mexikói tartomány lesz, a feltételezések szerint Visali által is említett Ambarino.

dani.szentgali írta:
Az a kérdésem, hogy ezeket a cuccokat csak a Rockstar Warehouse-ból lehet megrendelni, illetve csak a tengerentúlról lehet beszerezni, igaz?


Szerintem esélyes, hogy az itthoni üzletek nem fognak értékesíteni ezekből a cuccokból. Alapvetően a Rockstar Warehouse-ba is limitált termékekként érkeznek, legalábbis így lett beharangozva. A Konzolvilágnál például már az Ultimate Edition önmagában nagy dolog, mert ha jól értesültem, máshonnan kis hazánkban nem beszerezhető a legextrásabb RDR2 kiadás.

tatec
Offline
2018. 09. 03. 18:14
Nekem az lenne a kérdésem,szerintetek fogunk tudni úszni?

Danchos
Offline
2018. 09. 03. 18:16
Én arra tippelek, hogy igen.

dani.szentgali
Offline
2018. 09. 04. 09:38
Danchos: Nem baj, attól még így is közvetlenül neked köszönhetjük a fontos infókat, szóval akár te voltál az értelmi szerző akár nem, a szemfülességeddel segítettél nekünk, hogy mi is tudjunk ezekről a dolgokról.

tatec: Ezt én nem merem annyira biztosra mondani, hogy igen, de azt sem, hogy nem. Megvan rá az esély, hogy itt fogunk tudni úszni, de ami eddig biztos(abb)nak tűnik, az az, hogy kenut fogunk tudni használni a játékban, az egyik trailer alapján. Ebből pedig jogosan merülhet fel a következtetés, hogy úszni is lehet majd, de biztosat majd csak október 26-án fogunk tudni mondani.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások