100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Magyar félvér is lesz a Red Dead Redemption 2-ben a mintegy 200 állatfaj között

A Red Dead Redemption 2 élővilágáról osztott meg információkat  a Rockstar Games a játék hivatalos oldalán. A játékban mintegy 200 álltafajjal találkozhatunk majd, beleértve az emlősöket, hüllőket, halakat és madarakat, ráadásul mindegyik állatfaj másképp reagál majd a környezetére.

Ebből jelentős mennyiségű lesz a lófajták száma is, szám szerint 19 féle közül választhatunk majd, és ahogy azt már a magazin előzetesekből ismerjük, mindegyiknek más-más tulajdonsága lesz. A hivatalos oldal ismertetője szerint minden lesz az apploosától az arábiaiig, természetesen lesz shire, morgan, tennessee walker és mustang is, és a képi illusztrációhoz egészen véletlenül négy magyar félvér lovat választott a Rockstar. :) Paripát háromféleképp szerezhetünk: befoghatunk egy vadlovat a szabadban, vásárolhatunk egyet valamelyik istállónál, vagy eltulajdoníthatunk egyet, ha "úgy érezzük, az előző gazdájának már nincs rá szüksége".

GTA GTA GTA GTA

A hivatalos oldaláról kiderül, milyen fejlesztésekkel tehetjük tökéletessé a lovaglás élményét: vásárolhatunk majd lótakarót (coat), testreszabható lószerszám (tack) – beleértve a nyerget (saddle), kengyel (stirrup), sarkantyúk (spurs). A megfelelően, vagy épp előnytelenül összeválogatott kiegészítők növelhetik vagy csökkenthetik a lovunk teljesítményét.

A játék hivatalos oldala a vadászatra és halászatra is kitér. Utóbbiról most először tudtunk meg részleteket, és úgy néz ki, ezt is megpróbálták a végletekig kidolgozni a fejlesztők. Számos halfajta él majd különböző vizekben, és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen csalit aaksztunk majd a horgászbot végére, mivel mindegyiknek megvan a maga "kedvenc harapnivalója". A vadászat során pedig a fegyverválasztás is fontos szempont lesz, mivel az nemcsak az elejtett hasznosítható részeinek minőségét befolyásolja, de a nagyobb állatokhoz érdemes komolyabb, erősebb puskát választanunk, hogy kellő erőfölénybe kerüljünk. Egyes elemeket, mint a szőrme vagy a bőr ruhák készítéséhez is felhasználhatjuk.

GTA GTA GTA GTA

A gyönyörű, régi szakkönyveket idéző rajzokkal illusztrált bevezetőben új állatfajok nevére is fény derült. Találkozhatunk majd grizzlivel (vagy azzal inkább ne? - by szerk.), antiloppal, dögevőkkel, vörös lazaccal, libákkal, oposszummal, fehérfejű sassal, acipenserrel és gilával is . Az élővilágot fürkészve megfigyelhetjük majd, hogyan működik a táplálékláncot, és az állatok territóriumért való küzdelmét is.

Külön felhívnánk a figyelmet arra is, hogy több képen láthatjuk Arthurt nagyob szakállal.


dani.szentgali
Offline
2018. 09. 29. 13:03
Nagyon szuper, hogy ennyire sok állat lesz! Az előző részt is a vadászat és a sokféle állat tette színessé, illetve ez (is) emelte ki a játékot az akkori felhozatalból, hiszen 2010-ig még a kimondottan vadászszimulátor játékokban sem láthattunk annyiféle állatot. A második rész nyilvánvalóan ezt is bőven tetézi ezzel a 200 fajta állattal, hiszen ha visszaemlékezünk, illetve megnézzük az első rész hivatalos oldalán található információkat, kiderül, hogy ott "csupán" 38 állat volt, pedig ott sem tűnt kevésnek a felhozatal, én legalábbis sokáig azt hittem, jóval több faj van ennél a 38-nál. Szóval itt még tovább elszórakozhatunk majd a vadászattal és már a halászattal is. Remélem, azért a nagy tokot (acipenser) leszámítva lesznek még méretes halak a játékban, bár már az is elképesztően nagy dolog, hogy kidolgoznak egy ilyen tevékenyéget is. Az pedig talán nem is csoda, hogy pont a magyar félvérekről készült felvételt tették közzé elsőként, hiszen az első részben is ez volt a legjobb, egyben legritkább lófajta. Ahogy olvasom ezt a sok állatot, illetve a különböző reakcióikról szóló hírt, úgy gondolom, ez is vastagon benne van a játék hatalmas helyigénye mögötti dologban. Az mindenesetre nagyon szuper lesz, hogy ennyi állatra lehet majd vadászni és halászni, mert így csak a vadászat/halászat tevékenységgel is többszáz órát lehet majd eltölteni.


Eddig sem voltak kétségeim afelől, hogy a Red Dead Redemption 2 egy nagyon erős, fantasztikus játék lesz, de látva a God Of War-t és a Spider-Man-t, egészen mostanáig úgy gondoltam, hogy Rockstar ide vagy oda, idén nagyon kemény ellenfeleket kaptak a fentebb említett két játék személyében és talán nem is fognak tudni győzni ezúttal. Viszont ahogy egyre több infó lát napvilágot a játékról, egyre jobban hajlok afelé, hogy a vadnyugati kaland még ezt a két, iszonyú erős ellenfelet is el fogja söpörni idén, ami nem kis teljesítmény.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások