100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

Élővilág

A vadon lakói

Csalások

Határtalan szórakozás

Elindult a Red Dead Online nyílt bétája!
Hírek /

Két lemezen érkezik PS4-re a Red Dead Redemption 2

Jövő pénteken debütál a Red Dead Redemption 2, és úgy tűnik, a játék tokjában kettő darab lemez is lesz, legalábbis ami a PlayStation 4 verziót illeti.

Igaz erről már azóta folytak találgatások, amióta kiderült, hogy a játék 105 GB szabad helyet tüntet majd el pillanatok alatt a konzol merevlemezéről, egy kiszivárgott japán dobozképről most ez megerősítésre is került.

A dupla lemezen történő kiadás ritka ugyan, de nem újdonság a jelenlegi konzolgenerációban sem, a Rockstar Games játékok estében pedig ez már régóta bevett gyakorlat, hiszen anno a GTA V is több lemezen érkezett Xbox 360-ra.

A borító hátoldalán amúgy eddig nem látott képek kaptak helyet.


Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, és vágjunk neki együtt a nagy kalandnak október 26-án! :)


dani.szentgali
Offline
2018. 10. 18. 17:38
A GTAV prevgenes, duplalemezes megvalósítása után talán nem akkora meglepetés. A BlueRay lemezek ugyan jóval nagyobb kapacitásúak, mint a korábbi DVD lemezek, azonban a 100GB meghaladja a kapacitásukat, így érthető, hogy itt is két lemezzel kell kompenzálni. Ami nem akkora baj, mert a GTAV-nél kiderült, hogy ez szerencsére nem a lemezek játék közbeni cserélgetésével egyenlő, hanem csupán annyi az egész, hogy van egy telepítőlemez, amiről felmásoljuk az adatokat a gépre, mint egy PC esetében, és van egy "play disc", amely a játék telepítése után ugyanúgy fog működni, mintha egy lemezes lenne. Egészen biztos, hogy itt is ez a megoldás fog majd visszaköszönni.


Offline
2019. 02. 13. 06:32
This post is highly helpful for me. Massive thumbs up for this blog post! https://games.lol/scary/
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet Szereplők 100% feltétele (ÚJ!) A tábor Élővilág Gyűjtenivalók (ÚJ!) Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások (ÚJ!) A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások