100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Ilyen a Red Dead Online karakterkészítője

Kedden elindult a Red Dead Online publikus bétája, mely folyamatosan engedi be a játékosokat a világába. Pénteki teljes start előtt megmutatjuk, hogyan néz ki a multiplayer karakterkészítője.

A GTA Online-hoz hasonlóan itt is hatóságok előtt kell "bemutatkoznunk". Két alap karaktert kapunk indulásnak, majd az egyiket kiválasztva kezdthetjük el annak testreszabását.

Óriási szerencsére itt "anyátlanok" vagyunk, nem kell szülőkkel és nagyszülőkkel szöszölni, egyből az irányítot karakterunk fizimiskáját tudjuk kiválasztani. Választható bőrszín, a testkép, az arc – azon belül szem, orr száj, áll, különböző egyedi arcvonások, mint a bőr kinézete, szeplők, aszépségpöttyök, sebhelyek, megadhatunk egy első hajviseletet és szakállat.Ezeken felül finomhangolhatjuk azt is, milyen hangon szólítsuk a lovunkat. 


dani.szentgali
Offline
2018. 11. 29. 16:58
Sokaknak nem tetszik ez a karakterkészítő, legalábbis én sok kritikát hallottam az elmúlt napokban többektől is, nekem azonban nincs semmi bajom vele. Elég részletesen elkészíthetjük a karakterünket, és nagyon hangulatos a körítés is, amit hozzá csináltak. Szóval ezzel nincs semmi bajom, szerintem egész jó lett.


Offline
2018. 11. 29. 20:11
Tegnap sikerült kemény másfél órát játszanom az online részével és csak pozitívak a tapasztalataim. Semmi fagyás, bug nem volt. Egy missiont csináltam más játékosokkal, az is rendben lement.


Offline
2019. 02. 13. 06:07
You realize, a lot of persons are hunting around for this info, you can help them greatly. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások