100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megérkeztek a mikrotranzakciók a Red Dead Online-ba

Bármennyire szép és idilli, hogy a korábban megszokott készre programozott multiplayer játékmódok helyet barátainkkal együtt akár már online, "ingyen" is felfedezhetjük a Red Dead Redemption 2 egy szakajtónyi lehetőséggel megpakolt teljes bejárható világát, bizony ennek is megvan az ára. A mai napon feloldásra került a "Store" menüpont a Red Dead Online-ban, azaz elindultak a miktrotranzakciók.

Mindezt az 1.05-ös patch teszi lehetővé, melyet alapértelmezett beállításokkal automatikusan letöltenek és telepítenek a játékkonzolok. Az in-game áruházon kívül a frissítés egyúttal bugokat, hibákat is orvosol, és csalásokra lehetőséget adó kiskapukat szüntet meg.

A patch mellett ismét ingyen pénzzel hálálják meg a fejlesztők a nyílt béta alatt játszó játékosok türelmét:

  • Mindazok, akik a december 20-ig legalább egyszer játszanak a játékkal a megjelenés óta, 15 gold bart (aranyrúd) kapnak, melyek legkésőbb december 24-ig megkapnak az arra jogosult játékosok.
  • Azok, akik a játék Special vagy Ultimate kiadását vásárolták meg, zsebpénzt is kapnak a multiplayerben. A Special Edition tulajdonosok $100 RDO dollárt, az Ultimate Edition tulajdonosok pedig $1.000 RDO dollárt, és ezek felett mindkét változat tulajdonosai további $100 dollárt, ha előrendeléssel vásárolták meg a játékot.

Red Dead Online Gold Bar árak

A tehetősebb gamerek a következő forint árakon vásárolhatnak a Store-ban Red Dead Online rudakat, hogy – pár tucat küldetést és akár több napnyi játékot kihagyva – néhány kattintással előbbre kerülhessenek a napi robotolás után pár óra kikapcsolódásra váró játékostársaiknál. Az árak mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on megegyeznek:

25 Gold Bar 2.790 HUF – limitált ideig 1.390 HUF (PS Store | Xbox Games Store) PlayStation Store Xbox Games Store
55 Gold Bar 5.790 HUF PlayStation Store Xbox Games Store
150 Gold Bar 14.990 HUF PlayStation Store Xbox Games Store
245 Gold Bar 22.990 HUF (A 60 órányi single player játékot tartalmazó Red Dead Redemption 2 ára 21.990Ft) PlayStation Store Xbox Games Store
350 Gold Bar 29.990 HUF PlayStation Store Xbox Games Store

A fejlesztők továbbra is várják a játékosok visszajelzéseit, 2019-től pedig új tartalmakkal kezdik el bővíteni a Red Dead Online repertoárját.


Maccs
Offline
2018. 12. 15. 22:01
Szuper! Nem tudjátok karácsonykor nem fog havazni egész RDR2-ben!? Jo lenne végig vágtázni Valentine meg Saint Denis-ben hóesésben!

dani.szentgali
Offline
2018. 12. 17. 17:11
Maccs: Jó volna szerintem is, ha esne a hó, de majd kiderül, mi lesz. Ha jól emlékszem, a GTAV Online-nál sem volt legelőször bejelentve, hogy havazni fog, lehet itt is meglepi lesz az első.

A mikrotranzakcióról annyit, hogy sajnos számítani lehetett rá, hogy előbb-utóbb bekerül. Én tuti nem fogok valódi pénzért aranyrudat vásárolni, inkább lopok, kincsestérképpel találok meg küldetésekért szerzek.


Offline
2019. 02. 13. 05:57
Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. https://games.lol/scary/
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások