100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Új Showdown Mode és freemode event debutált a Red Dead Online-ban

Érdekes macska-egér játék részesei lehetnek, akik kipróbálják a kedden érkezett Public Enemy Showdown Mode-ot a Red Dead Online-ban. Ebben a módban minden csapatban lesz egy-egy játékos, akit a rivális teamnek meg kell ölnie, ám a képlet nem ilyen egyszerű.

Egyfelől óvatosan kell vadászni a kijelölt "közellenségre", mert minden ölés, amit a rivális csapat teljesít, pontot hoz az ellenfélnek. Ráadásul a kijelölt public enemy változik időközönként.

Akik a szabad szobákban keresnek új élményt, azok a Railroad Baron freemode eventet próválhatják ki mostantól. Ez hasonlít a GTA Online-féle "King of the Castle" kihívásra, azzal a különbséggel, hogy itt a "kastély" egy vonat, mely ráadásul mozgásban van. A cél továbbra is az, hogy minél több ideig birtokoljuk a megjelölt vonat kocsikat.

Újdonságok és kedvezmények

Akik az elegáns ruhadarabokat szeretik, azok a Bellerose kalappal bővíthetik a ruhatárukat. Ráadásul mindenki egyedi színben kaphatja meg, ha ezen a héten belép a Red Dead Online-ba (lásd az alábbi képen). A legutóbbi limitált új öltözékek és kiegészítők továbbra is elérhetőek - ezek a Flores Vest mellény, a Calhoun Boots csizma, a Raccoon Hat kucsma és a Shaffer Chaps.

Akik a jó ajánlatokat keresik, most a különböző ellátmányokból (provisions) szerezhetnek be bármit 35 százalékkal olcsóbban. A tábor (camp) új zászlóval és sátorral bővíthető, mellyel 25 százalékkal gyorsabban regenerálódnak a core-ok.


dani.szentgali
Offline
2019. 06. 16. 13:15
Danchos kollégával kipróbáltuk az új showdown módot, elég őrült mód, bár nekünk rosszabbul ment, mint az előzőleg a játékhoz adott új mód (amiben rám nem jellemző módon sokszor MVP/kill leader voltam ), ettől függetlenül tetszetős mód, és az első menetben még jó is voltam benne, amíg le nem dobott az Online. Utána gyakorlatilag újracsatlakozást követően megtört a lendületem, és a maradék 2-3 meccsen csak szívtunk, így azóta nem is nagyon játszottunk vele, sem más PvP móddal.

A vonatos free roam event mód már eléggé kellett, hiszen nem nagyon volt semmilyen játékmód, mely a vonatról szólt volna, ami meg azért mégiscsak kell az igazi vadnyugatra. Sajnos még nem sikerült kipróbálni a módot, de remélhetőleg a jövő héttől kezdődő szabadság ideje alatt sikerül párszor kipróbálni ezt az újdonságot is.

Danchos
Offline
2019. 06. 17. 13:56
Időközben nekem volt szerencsém a Railroad Baron játékmódhoz. Kipróbáltam.
Az a lényege, hogy a mozgó vonat mögül indul minden játékos, úgy kell előreküzdeni magunkat a mozdonyig. Tehát ez egy csetepaté, le kell lőni az előtted lévőket, csak ezzel a módszerrel lehetséges elérni a mozdonyt. Amint a vonat mellé kerülünk, át tudunk rá ugrani a lóról, és innen indul csak be igazán, ugyanis a mozdony felé vezető kabinokat is meg kell tisztítani az esetleges playerektől. Nekem egyszer sikerült megközelítenem a mozdony mögötti vagont, de sajnos leszedett az ott kempelő játékos. Ha viszont odáig eljutsz, onnantól csak annyi a dolgod, hogy ne engedj fel más játékosokat. Elég nehéz, de szórakoztató, bár ezt sem sorolnám a kiemelkedő játékmódok közé...
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások