100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Két hetes ciklus indul a Red Dead Online-ban!

A múlt heti kompetitív móka után ismét a kooperativitásra sarkall minket a Rockstar. Ezúttal a Red Dead Online sztori küldetéseivel tudjuk igazán növelni a tarisznyánkat pénzzel és XP-vel is, és a fejlesztők ezúttal meghosszabbították a bónuszok és kedvezmények időtartamát, így két héten át is nyüstölhetjük a PvE missziókat.

  • Az összes A Land of Opportunities küldetésnél 30 százalékkal több RDO dollárt és XP jár egészen augusztus 20. hajnalig
  • Emellett a következő két hétben 25% kedvezménnyel vásárolhatunk Double-Action Revolvert és Springfield Rifle puskát, valamint 50 százalékkal olcsóbban fejszéket és baltákat (Hatchet, Cleaver)
  • Ezidő alatt 25 százalékkal olcsóbbak az Ability Card fejlesztések is. (Ability Card Upgrades)
  • Az aktuális ajánlatok között szerepel az is, hogy most 30-as szinten is megvásárolhatjuk az egyébként 31 feletti szintet igénylő mellényeket (vests), amelyek pedig 11-29-es szintet követeltek meg, most már Rank 10-en is meg tudjuk vásárolni.

Arról nincs információ, hogy a két hetes ciklus csak egyszeri jellegű, vagy hosszú távon is szeretné ritkítani a váltásokat a Rockstar.

A limitált ideig visszatérő ruhadarabok az: Owanjila Hat kalap, a Concho Pants nadrág, a Charro Jacket dzeki és a Clymene Coat női kabát.


dani.szentgali
Offline
2019. 08. 21. 16:51
Bakker, pont ma járt le. Na mindegy, sajnos csak ma értem haza a nyaralásból. Akkor ezek szerint számomra porosodik még kicsit az az RDO amíg ki nem jön az új, szakmás frissítés.

CsabChargerRDRO
Offline
2019. 08. 25. 13:09
Az, hogy az istenben lehet, hogy egy 7-es rangú rám támad folyamatosan, de nem látom a gyereket a térképen. Szerencsére elég jó kis 53-as karakterem van, szóval szarrá szedtem a kölköt, de akkor is furcsa.

dani.szentgali
Offline
2019. 09. 02. 22:08
CsabChargerRDRO: Valószínűleg egy hacker. Bár én nem találkoztam még velük, de gyanítom, hogy a GTAO-hoz hasonlóan az RDO sem úszta meg a csalók támadásait. Valószínűleg egy ilyennel találkoztál.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások