100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Megjelent a Red Dead Redemption 2 PC-re!
Hírek /

Éld át újra a Red Dead Redemption 2 ikonikus pillanatait az Original Score zenei albummal!

Megérkeztek Woody Jackson, Colin Stenson, Arca és számos más közreműködő zenei tehetség művei, melyek a Red Dead Redemption 2-ben segítenek átélni Arthur Morgan életének és a Van der Linde banda történetének meghatározó időszakát csodálatos, hangulatos és fejelthetetlen atmoszférát teremtve a küldetések során.

A The Music of Red Dead Redemption 2: Original Score összesen 22 számot, több mint 1 órányi zenét tartalmaz, mely mostantól hallgatható a Spotify-on, valamint elérhető az Apple Music kínálatában is.


dani.szentgali
Offline
2019. 08. 21. 16:53
Ejha, nagyon király számok kerültek fel erre az albumra! Bár ez azért várható volt, az előzőből kimaradt jó pár ikonikus muzsika. Mindenesetre nagyon köszi, hogy kiraktátok a zeneszámokat az oldalra, innen is kényelmesen lehet hallgatni őket legalább!
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások