100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Megjelent a Red Dead Redemption 2 PC-re!
Hírek /

Elindult a Rockstar Warehouse Summer Sale, de úgy tűnik nélkülünk!

A Rockstar Newswire, a Social Club és a hivatalos Support oldal után a fejlesztők saját webáruháza, a Rockstar Warehouse is megújult, ráadásul egyben elindult a Summer Sale is, ám úgy tűnik, valamiért mi kimaradunk a nyári vásárból – legalábbis egyelőre.

Magyarországról böngészve ugyanis néhány digitális PC játék és Shark Card kivételével semmi sem jelenik meg a kínálatban, néha akadozik is az oldal, és sokszor arról árulkodnak az URL-ek, hogy valamiért az ausztrál változatra lokalizálja nálunk az oldalt az új rendszer.

Nem látjuk, sem a GTA, sem a Red Dead Redemption, sem a Rockstar rajongói tárgyakat, pedig legtöbbjükre 30% kedvezmény lenne érvényben, nem látjuk a konzolos játékokat, pedig elméletben rengeteg cuccot szerezhetnénk most be olcsóbban, a Red Dead Redemption 2 bármely változatát akár 33 százalékkal olcsóbban rendelhetnénk meg.

Nagyon-nagyon bízunk benne, hogy ez csak egy átmeneti technikai hiba, hiszen korábban semmi gond nem volt a Magyarországra történő szállítással, ráadásul épp azzal reklámozza a Rockstar a megújulást, hogy több országból is lehetségessé vált a rendelés. A HOCC nagyszerű csapatának segítségével próbáljuk megfejteni, hogy mi a helyzet más országokban. Az Egyesült Államokban például minden rendben van, a menüben megjelenik az összes gyűjtemény, Németországban hiányzik egy-két darab, Írországban viszont – ahol a hivatalos viszonteladó székhelye is van – minden elérhető.

 
A Rockstar Warehouse mobilos menüje - USA A Rockstar Warehouse mobilos menüje - Magyarország

Mindenesetre felvettük a kapcsolatot a Rockstar Games-szel, és nagyon reméljük, hogy kapunk valami hivatalos választ arról, mi is történik. 

Annál is inkább, mert egyúttal arra is rákérdeztünk, hogy...

  • Miért tűnt el a PS3-as GTA Vice City Stories a magyar – és úgy tűnik komplett európai – PlayStation Store-ból?
  • És miért nem érhető el a Midnight Club: Los Angeles sem az Xbox Games Store-ban, hiszen nemrég visszafelé kompatibilitással már Xbox One-on is játszható lett?

dani.szentgali
Offline
2019. 08. 21. 16:59
Az igen! Valami komoly galiba lehet Rockstaréknál. Reméljük, mihamarabb megkapjátok a választ, illetve hogy mielőbb kijavítják ezeket a hibákat, és hogy nem szándékosan maradunk ki a nyári akciókból, bár a furcsaságok/hibák egyetlen pozitívuma talán az lehet, hogy arról árulkodhatnak, hogy nem szándékosan zárnak ki minket a jóból, hanem csak valami gebasz van a rendszerben.
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások