100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A koronavírus elleni küzdelemre fordítja az Online bevételek egy részét a Rockstar

A Rockstar Games újabb közleményt adott ki a koronavírus-járvány kapcsán, a GTA és a Red Dead sorozat fejlesztői mostantól pénzzel támogatják a COVID-19 elleni küzdelmet.

A cég a világ számos pontján üzemeltet irodát, köztük a gócponttá váló New Yorkban is, ahol arányaiban véve lassan súlyosabbá válik a helyzet, mint Vuhanban.

Április 1-jétől május végéig a GTA Online és a Red Dead Online bevételeiből 5 százalékot a helyi közösségek és vállalkozások megsegítésére fogják fordítani. Ez nem is olyan kevés tekintve, hogy évek óta ez az egyik legjelentősebb bevételi forrás, amivel a Rockstar az anyacégnek, a Take-Two Interactive-nak pénzt hoz a konyhára.

A részletekről később közölnek bővebb információkat.


dani.szentgali
Offline
2020. 04. 02. 12:30
RESPECT! Tegnap Instagramon én is olvastam a közleményt, és hát nagyot nőtt a szememben ezzel most a Rockstar. Talán ha nem kolosszális összegekkel/bevételeik nagyobb részével, de ők legalább támogatják a járvány áldozatait és az ellene küzdőket. Ez azért mindenképpen emberséges gesztus, ráadásul most, hogy egy videojátékos cég az általuk üzemeltetett játékból szerzett bevételének egy részét egy hasznos, nemes ügynek szenteli, talán a videojátékok negatív megítélése is mérséklődik valamelyest. Arról nem is beszélve, hogy a vírus ellen folytatott nemzetközi szintű #stayhome kampány is nagymértékben azért (lehet) sikeres, mert az emberek otthon mégtöbb dologgal le tudják kötni magukat hosszútávon a videojátékoknak köszönhetően. Persze óriási változásra nem kell számítani a járvány után sem, de talán rájönnek a videojátékok támadói, hogy az ilyen esetekben nem is olyan rossz, ha az ember otthon marad és játszik ahelyett, hogy a szabályokat megszegve terjeszti a vírust és ezzel együtt felgyorsítja a járvány terjedését.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások